Ugrás a fő tartalomhoz

Mario Badescu

Mario Badescu

Egyszerűek, kíméletesek és hatékonyak – az európai gyökerekkel rendelkező Mario Badescu által alapított amerikai márka arcápoló termékei pontosan ilyenek. A márka olyan növényi kivonatokban gazdag hatékony termékek széles választékát kínálja, amelyek kímélik az arcbőrt, ám a pattanásoknak, ráncoknak és egyéb hibáknak nem kegyelmeznek.

A Mario Badescu kozmetikai márka 1967-ban New Yorkban jött létre. Alapítója ekkor kezdte el saját manhattani kétszobás lakásában üzemeltetni az európai stílusú kozmetikai kezelést kínáló szalonját. Akkor még senki sem sejtette, hogy egy olyan világhírű kozmetikai szalon születik, amelynek szolgáltatásait még 50 évvel később is igénybe lehet venni. 

Napjainkban a Mario Badescu márka túllépi a generációs határokat, és az arcbőr teljes életciklusa alatti ápolásáról gondoskodik, így megoldást kínál a pattanások elleni kezelésre, de az öregedő arcbőrhöz igazodó ápolásra is. A Mario Badescu kozmetikai vállalat elsődleges célja, hogy mindenki számára biztosítsa az otthon kényelmében is alkalmazható hatékony európai minőségű ápolószereket. Próbálja ki a kultikus Mario Badescu Drying Lotion pattanások elleni helyi ápolót, mely célzottan hat az arcbőr felületi hibáira, és egyetlen éjszaka alatt eltünteti az arcáról a pattanásokat, vagy a Mario Badescu Silver Powdert, mely hatékonyan távolítja el a sminket és a szennyeződéseket a T-zónáról. Az arcbőrt csodálatosan üdévé, élénkké és hidratálttá tevő levendulaolaj-, nyugtató aloe- és finom kamillatartalmú legendás Mario Badescu Facial Spray legalább ennyire figyelemre méltó. A Mario Badescu Aloe Vera Toner, illetve a Mario Badescu Vitamin C szérum is a legendás termékei közé tartozik. 

teljes szöveg szöveg elrejtése