Makeup RevolutionCover & Conceal korrektor paletta

6×
Makeup Revolution Cover & Conceal korrektor paletta
Makeup Revolution Cover & Conceal korrektor paletta
árnyalat Light 10 g

Kód: MUR2870 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy 6 900 Ft értékű Mystery Box ingyen, ha a Makeup Revolution márkáktól - W7 Cosmetics, Rude Cosmetics vagy Makeup Obsession - vásárol legalább 9 500 Ft értékben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Makeup Revolution Cover & Conceal
Tulajdonságok

Hibátlan sminket készíthet igazán könnyedén a Makeup Revolution Cover & Conceal korrektor paletta segítségével. Professzionális eredményeket biztosít, használata mégis egyszerű. Intenzíven pigmentált színeit könnyű eldolgozni, és akár egymásközött is kombinálhatók. Elfedi a bőrhibákat, és kiemeli az arc kontúrjait.

Tulajdonságok:

  • minőségi, intenzíven pigmentált árnyalatok
  • könnyű textúrája nem emeli ki a ráncokat
  • kiváló fedési képességgel rendelkezik
  • könnyen kombinálható árnyalatok
  • egyesíti a bőr tónusait
  • elfedi a bőrhibákat

Használata:
Vigye fel az ujjával vagy egy praktikus aplikátorral az arcbőre különböző hibáira.

Tulajdonságok

Konzisztencia
kemény
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
korrekciós

Makeup Revolution a márkáról

A Makeup Revolution dekoratív kozmetika valódi forradalmat jelent a smink és az alapozók területén. Ez a londoni márka minden portfóliójában magas minőségű és megfizethető áru termékek széles választékát kínálja, melyek teljesen magukkal ragadnak.

Különösen népszerűek a pigmentekkel teli és változatos színkombinációjukkal kiemelkedő luxus szemhéjfesték paletták. Ezért ne hiányozzon a kozmetikai gyűjteményéből a Makeup Revolution szemhéjfesték sminkpaletta sem. A márka kínálatában ugyanakkor egyéb kozmetikai gyöngyszemeket is talál, és nem kerülhetik el a figyelmét valóban a minden bőrárnyalathoz igazodó és sokféle változatban készülő Makeup Revolution alapozók és a legendás Makeup Revolution korrektorok sem.

A márka termékeinek eredeti, játékos, ám mégis praktikus dizájnjába is biztosan teljesen beleszeret majd. Tegye valóban eredetivé a sminkjét és stílusát a Makeup Revolution London termékeivel!

Értékelés Makeup Revolution Cover & Conceal5