L'Oréal Professionnel Pro Longer

#KEEPITLONGER

Bemutatjuk a L'Oréal Professionnel márka által kifejlesztett Serie Expert Pro Longer termékcsaládot, amely segít megújítani a hajhosszt és feltölteni a hajvégeket a hosszabb, erősebb és jobb minőségű hajért.
A termékek exkluzív szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően hajhossza dúsabb, teltebb és testesebb hatást kelt, így önnek nem kell megválnia gyönyörű hosszú hajától.
Harcoljon imádott hosszú hajáért!

Nyújtson hosszú hajának személyre szabott ápolást

Normál és vékony szálú haj

A vékony szálú haj kevésbé ellenálló a környezeti hatásokkal szemben, ezért a hajhosszban hajlamosabb a töredezésre és hajrostjai könnyebben elvékonyodnak. Biztosítson vékony szálú hajának testesebb megjelenést és olyan személyre szabott ápolást, amely nem nehezíti el a hajrostokat.

Normál és vastag szálú haj

Biztosítson hosszú hajának kivételes ápolást és újítsa meg hajának erejét, puhaságát és természetes fényét. Ez a hajápolási rutin erőteljesebben igénybevett hajra ajánlott.

A Pro Longer termékcsalád termékei szabadalmaztatott FILLER-A100 molekulát tartalmaznak, amely a termékekben található aminosavval együtt segít megújítani a hajhossz minőségét, segít megerősíteni és testesebbé tenni a hajvégeket, továbbá hozzájárul a hajrostok töredezettséggel szembeni védelméhez.
A Pro Longer termékeket ráadásul áthatják a tengeri, orientális és virágos illatok tónusai, aminek köszönhetően az ön hajápolási rutinja valódi érzéki élménnyé változik.   

Választott már
  • L’Oréal Professionnel
  • Serie Expert
  • Pro Longer
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   3
  •   2