Lanvin Éclat d'Arpège Eau de Parfum hölgyeknek

84×
Lanvin Éclat d'Arpège Eau de Parfum hölgyeknek
Lanvin Éclat d'Arpège Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
29 000Ft

Spóroljon 56%
100 ml
12 640Ft

12 640Ft / 100 ml, áfával
Kód: LAV0008 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 02. 01.
Személyes átvétel
szombat 2021. 01. 30.

Lanvin Éclat d'Arpège parfüm leírása
Összetétel

Ha már megtapasztalta az első látásra bekövetkező szerelmet, de akkor is, ha még várnia kell rá, a gyöngéden lila Lanvin Éclat d'Arpège női Eau de Parfum annak tündöklését hordozza magában. Lágy, lenyűgöző őszibarack- és orgonaillatával minden egyes nap felidézi önben a gyönyörűséggel teli érzéseket.

  • gyöngéden nőies, virágos illat
  • tavaszi és nyári nappali viseletként ideális
  • 2002 óta teszi boldoggá a nőket

Az illat összetétele
Ez a tökéletes tavaszi parfüm citromos frissességgel kísért orgonával köszönti. Pillanatokkal később kezdi megmutatni magát az őszibarack bársonyos édessége, mely kézen fogva vezeti be a virágos illatjegyeket. A parfüm tovább folytatja bájai feltárását, így ebben a szakaszban az édeskésen földes cédrus és a fehér ámbra szegődik kísérőjéül.

Az illat története
Ha azok közé tartozik, akik télen alig várják már az első melegebb napokat, akkor a Lanvin Éclat d'Arpège parfüm egyenesen önnek született, mivel karaktere leginkább az érzékiséggel és ragyogással átszőtt, tavaszi lélegzetként jellemezhető. Az Eau de Parfum üvegcséjének formája nem sokban tér el az ikonikus első Arpège parfümétől, hiszen az Éclat d'Arpège parfüm bizonyos mértékig annak folytatása.

Karin Dubreuil készítette, és mint minden Lanvin parfüm, ez is a párizsi eleganciát, a költőiséget és a gondolatok örömteliségét tükrözi. Ösztönös, romantikus lelkületű, természetesen elegáns nőnek való.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
orgona, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tea, illatvirág, őszibarack, bazsarózsa, lilaakác
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, cédrus, borostyán
Az illat fajtája
virágos, zöld

Lanvin a márkáról

A Lanvin parfümök illatkompozíciója izgalmas és a legutolsó tónusig átgondolt. Mindig feldobják hangulatát, és stílusát a híres francia sármmal és párizsi eleganciával egészítik ki.

Az egyik legrégebbi párizsi divatházat 1889-ben alapították, és alkotói tevékenységét már régóta nem korlátozza csak öltözködésre és divatos kiegészítőkre. Nem egy Lanvin parfüm hódította meg világszerte sok-sok nő szívét. Az összes, mindig elegáns Lanvin illat az üdeséget és az időtlenséget ötvözi. A legendás Lanvin Arpège, melyet az alapító Jeanne Lanvin leánya születésnapjára alkotott, összetéveszthetetlen vanília- és szantálfa-tónusokkal fogja kényeztetni.

A bódító Lanvin Éclat d’Arpègeben orgona, barack és bazsarózsa bársonyos édessége ötvöződik. A Modern Princess Eau de Parfum pedig – szikrázó növényi-virágos összetételével – a sorsukat maguk formáló, modern nőket szólítja meg. Az igazi szerelemhez hasonlóan sugárzó illatot azután a Lanvin Marry Me révén élvezheti! Tisztán virágos szívillata elbűvölő, harmonikus alapját pedig cédrusfával kombinált pézsma adja.

Értékelés Lanvin Éclat d'Arpège84