Lanvin Éclat d'Arpègeeau de parfum hölgyeknek

70×
Lanvin Éclat d'Arpège eau de parfum hölgyeknek
Lanvin Éclat d'Arpège eau de parfum hölgyeknek
29 000Ft

Spóroljon 69%
100 ml
8 990Ft

Kód: LAV0008 | Raktáron
1

Kosárba téve

Lanvin Éclat d'Arpège eau de parfum hölgyeknek
| 1 db | 8 990Ft
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 09. 17.
Személyes átvétel
kedd 2019. 09. 17.

Lanvin Éclat d'Arpège parfüm leírása

A Lanvin Eclat D’Arpege egy varázslatos női illat, melynek egyedülálló flakonja kifejezi a benne rejlő illat különlegességét. Hév és boldogság - az Eclat D’Arpege-el Ön is átélheti! Orgona és barackvirág varázslatos esszenciája frissítő zöld teával és játékos bazsarózsával fűszerezve: az életöröm igazi megtestesítője. Hagyja magát elvarázsolni a tavasz könnyű virágos illatával. Lanvin Eclat D’Arpege: különleges illat egy különleges nőnek.

Lépjen be a bűvös illatok kertjébe, élvezze az életet és annak minden apró örömét! A Lanvin egy francia parfümmárka, melynek termékei 1924 óta ismertek és keresettek szerte a világon. Élje át a szépséget és a boldogságot, melyet az Eclat D’Arpege illata nyújt!

Összetétel

Fej
citrom, orgona
Szív
bazsarózsa, illatvirág, lilaakác, őszibarack, tea
Alap
borostyán, cédrus, pézsma
Az illat fajtája
virágos, zöld

Lanvin a márkáról

Lanvin parfümök | Lanvin egyike a nagyon régi párizsi divatházaknak. A Lanvin márka a 19. és a 20. század fordulóján volt megalapítva Jeanne Marie Lanvin által. Ez az élelmes hölgy először a lányának Marguerite Lanvinnak vart ruhákat, hogy felkeltse a felsőbb körök figyelmét, melyet lelkesen látogatott. A hasonló ötleteken keresztül a Lanvin márka nagyon gyorsan híres és elismerté vált, a csúcspontját 1920 és 1925 között élte. Ebben az időben Lanvin ruhákat, kiegészítőket és parfümöket gyártott, melyek mind a mai napig luxus cikkeknek számítanak. A leghíresebb és legbeváltabb illat kétségkívül a Lanvin Arpege, majdcsak 100 éves "Franciaország illata" a vaníliás - szantálfa alappal, a kedvenc parfümök egyike. A történetek szerint ezt az illatot is először Marguerite Lanvin próbálta ki, aki el is nevezte az illatot.

Értékelés Lanvin Éclat d'Arpège

5.0
50
17
2
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás