Lanvin

A Lanvin márkáról

  A Lanvin parfümök illatkompozíciója izgalmas és a legutolsó tónusig átgondolt. Mindig feldobják hangulatát, és stílusát a híres francia sármmal és párizsi eleganciával egészítik ki.

 

  Az egyik legrégebbi párizsi divatházat 1889-ben alapították, és alkotói tevékenységét már régóta nem korlátozza csak öltözködésre és divatos kiegészítőkre. Nem egy Lanvin parfüm hódította meg világszerte sok-sok nő szívét. Az összes, mindig elegáns Lanvin illat az üdeséget és az időtlenséget ötvözi. A legendás Lanvin Arpège, melyet az alapító Jeanne Lanvin leánya születésnapjára alkotott, összetéveszthetetlen vanília- és szantálfa-tónusokkal fogja kényeztetni.

La dolcezza vellutata di lillà, pesca e peonia si combina nell’inebriante Lanvin Éclat d’Arpège. L’eau de parfum Modern Princess celebra invece le donne moderne padrone del proprio destino con una scintillante composizione floreale-fruttata. E con Lanvin Marry Me! potrai goderti una fragranza brillante come il vero amore. Il cuore puramente floreale la rende suggestiva, mentre il muschio combinato con il legno di cedro garantisce un fondo armonioso.

teljes szöveg szöveg elrejtése