Ugrás a fő tartalomhoz

Illamasqua

Illamasqua

Felruházza Önt azzal a magabiztossággal, hogy a smink segítségével kifejezhesse valódi személyiségét. Ilyen az Illamasqua, a brit dekoratív kozmetikai márka, amely megalakulása óta a befogadásra és az individualizmusra épít. Utánozhatatlan, intenzív pigmentáltságú formuláinak köszönhetően termékei lehetővé teszik, hogy szabadjára engedje kreativitását, és pontosan az Ön ízlésének megfelelő, tökéletes, kifejező és akár szokatlan sminket hozzon létre.

Az Illamasqua először az angol marketingguru, Julian Kynaston fejében született ötletként. Egy olyan márkát akart létrehozni, amely antikonformista hozzáállásával és merész stílusával elutasítaná a szépség világának konvencióit, egyúttal bátorítaná és erősítené a merészeket. Azután 2008-ban az ötletet valósággá változtatta, és megalapította az Illamasqua márkát. Ez vezetett a szubkultúrák és az alternatív színpadok által inspirált sminkek, arcpirosítók, rúzsok, bronzosítók valamint ecsetek piacra dobásához. Az alapvonalat Arnold Langer alkototta meg, aki az inspirációt az 1920 körüli sötét, tiltott klub- és kabaré-színpadok világából merítette.

Az Illamasqua kozmetikum, amely segít újraértelmezni a szépségszabványokat, az Ön merész önkifejezésének eszközévé is válhat. Az arcát tökéletesen egységesíti az Illamasqua smink. Ha hosszantartó matt finisre vágyik, próbálja ki az Illamasqua Skin Base sminket. Ha azonban az ultrakönnyű sminket kedveli, akkor az Illamasqua Beyond Foundation jobban megfelel. A márka bestsellerei közé tartozik még az Illamasqua Hydra Veil alapozó, az Illamasqua Gel Sculpt arckontúr stift és az Illamasqua Illuminator bőrvilágosító.

teljes szöveg szöveg elrejtése