Ugrás a fő tartalomhoz

Guess

Guess

Egy picit provokatívan stílusos divat, ikonikus farmer, valamint elbűvölő férfi és női parfümök. Ez az amerikai Guess márka.

A márka története 1981-ben kezdődik. Ekkor alapították ugyanis a Marciano testvérek, akik Franciaországból keltek útra, hogy a napfényes Kaliforniában valóra váltsák az amerikai álmot. Farmeranyagból készült darabjaikkal nagy sikert arattak, így a Guess márka a fiatalos, szexi és kalandos életstílus szimbólumává vált. Ikonikus reklámkampányainak köszönhetően a Guess hamarosan mindenki által ismertté vált, napjainkra pedig a márka nem csak a farmerdivat szó szerint nemzetközi nagyhatalmává nőtte ki magát.

Az első Guess parfüm 1990-ben látta meg a napvilágot. Jelenleg a márka egész sor férfi és női parfümmel rendelkezik, így mindenki talál közöttük magának ideális Guess parfümöt. Próbálja ki például a gyümölcsös és virágos jegyekkel teli női Guess by Marciano Eau de Parfum illatát, a Guess Seductive gyümölcsös-virágos, vaníliával, körtével és citrusokkal kísért illatát, a virágos-fás Guess Dare, illetve az édes és fiatalos Guess Girl illatot. A férfiak számára viszont a fűszeres Guess by Marciano for Men vagy a keleties Guess Seductive Homme Eau de Toilette jelentheti az ideális választást. Ám legalább ennyire figyelemre méltó a Guess 1981 női és férfi változata is.

teljes szöveg szöveg elrejtése