Ugrás a fő tartalomhoz

Tapasztald meg a hibátlan bőrt egy teljesen új szinten!

LUNA™ 4: PRO TISZTÍTÁS, EGÉSZSÉGES RAGYOGÁS, HIBÁTLAN ELŐKÉSZÍTÉS

Élvezd a könnyed bőrápolási rutint, és kezeld az öregedés jeleit a tiszta, láthatóan világosabb és egészségesebb bőr érdekében. A bőrápolási igényeidhez tökéletesen alkalmazkodó LUNA™ 4 választási lehetőséget kínál a Gyengéd, Normál vagy Mélytisztítási módok és Feszesítő Masszázs rutinok között – létrehozva a nélkülözhetetlen bőrápolót a profi otthoni eredmények eléréséhez.

FUNKCIÓK:

✔ Személyre szabott tisztítás

✔ App-vezérelt masszázs rutinok 

✔ Relaxáló T-Sonic™ pulzálás

✔ Akár 600 használat egy USB töltés után  

✔ Ultra-higánikus szilikon borítás 

✔ Érzékeny, Normál és Kombinált verziók a bőrtípusod alapján

HOGYAN TISZTÍTS A LUNA™ 4-el

1.OLDD FEL A KÉSZÜLÉKET
Elsőként oldd fel a készüléket és regisztráld a garanciát a FOREO For You alkalmazás segítségével.
2.VIDD FEL AZ ARCTISZTÍTÓT
Nedvesítsd be a bőröd és vidd fel a szokásos arctisztítószered. Az optimális tisztítás éredekében mi a FOREO Micro-Foam Cleanser-t ajánljuk. Ezt követően nedvesítsd be a LUNA™ 4-et is.
3.PŘEDVOLBY
A készülék bekapcsolásához nyomd meg az univerzális gombot, majd válasszd a Gyengéd, Normál vagy Mélytisztító programok egyikét a készülék gombjai segítségével.
4.TISZTÍTS
Csúsztasd a LUNA™ 4 szilikon sörtéit körkörös mozdulatokkal az arc és a nyak területein, míg a bőr teljesen tiszta nem lesz. A tisztítás végén nyomd meg az univerzális gombot a készülék kikapcsolásához (vagy hagyd a készüléket automatikusan kikapcsolni 1 perc tisztítás után), majd öblítsd le vízzel az arcod és a készüléket is.

HOGYAN FESZESÍTS A LUNA™ 4-el

1.VIDD FEL A SZÉRUMOT

Vigyél fel az arcodra egy vékony réteg SERUM SERUM SERUM-ot vagy egy általad kedvelt szérumot.
2.INDÍTSD EL A MASSZÁZST
A készülék bekapcsolásához nyomd meg az univerzális gombot, majd nyomd meg a gombot kétszer a feszesítő masszázs indításához. A FOREO applikáció segítségével irányított masszázsokat is végrehajthatsz vagy akár a saját masszázsprogramodat is összeállíthatod
3.FESZESÍTSD A BŐRÖD
Gyengéden csúsztasd a készüléket az arcod közepétől a szélek irányába, felfele ívelő mozdulatokkal. Használd az állcsontod, a homlokod, az orcád vagy akár a nyakad területein is.
4.ZÁRD LE A KEZELÉST
A készüléked automatikusan kikapcsol 1 perc után vagy amint az irányított masszázsprogram a végéhez ér. Öblítsd le a készüléket szappanos vízzel. Folytasd az arcápolási rutinod a következő lépéssel.

LUNA™ 4 mini: TISZTA, RAGYOGÓ, EGÉSZSÉGES BŐR. MINDEN NAP

Bemutatjuk a mindennapi bőrápolás elengedhetetlen készülékét. Ez az intelligens eszköz, amely minden bőrápolásra vágyónak kötelező darab, könnyed arctisztítást és egészséges, ragyogó ragyogást kínál mindössze 1 perc alatt! 2 zónás kefefejjel és gyors, 30 másodperces Glow Boost móddal a maximális kényelem érdekében.

FUNKCIÓK:

✔ T-Sonic™ tisztítás és masszázs

✔ 17% -al puhább, mint a LUNA™ mini 3 sörtéi 

✔ Ultra-higánikus szilikon borítás

✔ Akár 500 használat egy USB töltés után  

✔ Glow Boost mód  

✔ Fenntartható design, szükséges cserélendő kiegészítők nélkül

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

1.OLDD FEL A KÉSZÜLÉKET
Elsőként oldd fel a készüléket és regisztráld a garanciát a FOREO For You alkalmazás segítségével.
2.VIDD FEL AZ ARCTISZTÍTÓT
Nedvesítsd be a bőröd és vidd fel a szokásos arctisztítószered. Az optimális tisztítás éredekében mi a FOREO Micro-Foam Cleanser-t ajánljuk. Ezt követően nedvesítsd be a LUNA™ 4 mini-t is..
3.TISZTÍTS
A készülék bekapcsolásához nyomd meg az univerzális gombot. Nyomd meg a gombot kétszeg egymás után a 30 másodperces Glow Boost mód aktiválásához, majd csúsztasd a készüléket körkörösen az arcodon és a nyakadon, amíg a bőröd meg nem tisztul.
4.ÖBLÍTS
A tisztítás után nyomd meg az univerzális gombot a készüléked kikapcsolásához (vagy hagyd a készüléket automatikusan kikapcsolni 1 perc tisztítás után), majd öblítsd le az arcod és a készüléket is.

LUNA™ 4 go: KÖTELEZŐ BŐRÁPOLÁSI ESZKÖZ A FRISS RAGYOGÁSHOZ ÚTKÖZBEN

Könnyű 1 perces arctisztítás? Igen. Célzott feszesítő arcmasszázs? Igen. Könnyű, kompakt és utazásbarát? Igen. Friss, egészséges megjelenésű ragyogás? Igen!

A LUNA™ 4 go tökéletes azokra az időszakokra, amikor valóban meg kell tisztítanod a bőrt, miközben úton vagy – miután izzadtál az edzőteremben, aludt álegy repülőn vagy feküdtél a tengerparton.

FUNKCIÓK:

✔ T-Sonic™ tisztítás és masszázs

✔ 8 választható intenzitás

✔ Ultra-higánikus szilikon borítás

✔ 38%- al puhább, mint a LUNA™ go sörtéi  

✔ Utazásbarát  

✔ Akár 300 használat egy USB töltés után

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

1.VIDD FEL AZ ARCTISZTÍTÓT
Nedvesítsd be a bőröd és vidd fel a szokásos arctisztítószered. Az optimális tisztítás éredekében mi a FOREO Micro-Foam Cleanser-t ajánljuk. Ezt követően nedvesítsd be a LUNA™ 4 go-t is.
2.TISZTÍTS
A készülék bekapcsolásához nyomd meg az univerzális gombot. A + és - gombok segítcégével állítsd be a megfelelő pulzálási intenzitást, majd csúsztasd a készüléket körkörösen az arcodon és a nyakadon, amíg a bőröd meg nem tisztul.
3.ÖBLÍTS
A tisztítás után nyomd meg az univerzális gombot a készüléked kikapcsolásához (vagy hagyd a készüléket automatikusan kikapcsolni 1 perc tisztítás után), majd öblítsd le az arcod és a készüléket is.
4.MASSZÍROZZ (OPCIONÁLIS)
Vigyél fel az arcodra egy vékony réteg SERUM SERUM SERUM-ot vagy egy általad kedvelt szérumot. A készülék bekapcsolásához nyomd meg az univerzális gombot, majd gyengéden csúsztasd a készüléket az arcod közepétől a szélek irányába, felfele ívelő mozdulatokkal. Használd az állcsontod, a homlokod, az orcád vagy akár a nyakad területein is.