Fogfehérítő szalag

Fogfehérítő szalag
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Kinek?
Ajándékok és akciók

Mit tud a fogfehérítő szalag?

Otthon szeretné fehéríteni a fogait, ráadásul gyorsan és hatékonyan? A fogfehérítő szalag pont erre szolgál, és már egy hét használat után szemmel látható a hatása.

A fogfehérítő szalag a fogfehérítő fogkrémek remek alternatívája, de akár azokkal együtt is alkalmazható. Ennek az otthoni fogfehérítő módszernek nagy előnye, hogy könnyen alkalmazható, nem okoz problémát a szájüregben, és nagyon jó eredménnyel kecsegtet.

A fogfehérítő szalagok úgy kerültek kifejlesztésre, hogy a lehető legszorosabban érintkezzenek a fogakkal, és ugyanazokat hatóanyagokat tartalmazza, mint a professzionális készítmények. Sőt, a hatóanyagok különösen nagy koncentrációját tartalmazó legjobb fogfehérítő szalagok még a fogzománc alatti foltokkal is megbirkóznak, így a fogak sárgás árnyalatát is megszüntetik.

A fogfehérítő szalag használata

  • Körülbelül két héten keresztül mindennap, lefekvés előtt helyezze fel a fogfehérítő szalagot 30 percre a megmosott fogaira.
  • Soha ne lépje túl a javasolt hatóidőt, és mindig tartsa be a gyártó mellékelt utasításait.
  • Ha érzékenyek a fogai, használjon érzékeny fogakra való fogkrémet.

A notino.hu-n 10 és 14 darabos, valamint nagyobb kiszerelésű, peroxidtartalmú és peroxidmentes, illetve feketeszenet tartalmazó fogfehérítő szalagot is talál. Kezdje el már most fogai fehérítését!

teljes szöveg szöveg elrejtése