Ugrás a fő tartalomhoz

Eveline Cosmetics

Eveline Cosmetics a márkáról

Sokéves hagyomány és tapasztalat, széles termékválaszték és az új trendekre való gyors reagálás képessége – ez az Eveline Cosmetics kozmetikai márka. A márka arc- és testápoló termékek, valamint dekoratív kozmetikumok széles választékát kínálja. Az Eveline Cosmetics jellemzője az innováció, a termékek minősége és a professzionalizmus.

 

Az Eveline Cosmetics 1983-ban jött létre. Az Eveline Cosmetics csapata már a megalakulás óta törekszik a lehető legrugalmasabban reagálni a folyamatosan változó fogyasztói elvárásokra. Teszi ezt abból az elgondolásból kiindulva, hogy a megfelelő arcbőr- és testbőrápolás, valamint a természetes szépség kihangsúlyozásának alapja a helyes és hatékony kozmetikumok kiválasztása. Az Eveline Cosmetics csapata az új termékek fejlesztése során figyelembe veszi fogyasztói eltérő igényeit, ezért került sor a termékportfólió bővítésére a vegán Beauty & Glow vonallal.

"Csatlakozzon Ön is ehhez a kozmetikai kalandhoz, és próbálja ki például az Eveline Cosmetics Wonder Match folyékony make-up hialuronsavval vagy az Eveline Cosmetics Variété Lashes Show szempillaspirált a hosszabbítás, a göndörítés és a volumen növelése érdekében. Útban álmai alakja felé minden bizonnyal értékelni fogja az Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Scalpel testszérumot a bőr alatti zsír csökkentésére. Az Eveline Cosmetics Botanic Expert tápláló testápoló tej intenzíven hidratálja és táplálja az egész test bőrét."

teljes szöveg szöveg elrejtése