Eveline Cosmetics

Eveline Cosmetics a márkáról

Hosszú hagyomány és tapasztalat, széles termékválaszték és az új trendekre való gyors reagálás képessége. Ez az Eveline Cosmetics márka, a legnagyobb lengyel kozmetikai gyártó és exportőr. Az innovációra összpontosít, új technológiákat és a világ kozmetológiájának felfedezéseit alkalmazza, ugyanakkor hű marad a bevált elvekhez. Ezért, és a garantált hatékonyságnak, valamint a minőség és ár kiegyensúlyozott arányának köszönhetően az Eveline Cosmetics a világ 6 kontinensén több mint 70 országban nyerték el az emberek bizalmát.

 

Az Eveline Cosmetics 1983-ban született meg Lengyelországban és egy évvel később kezdődött el a dekoratív kozmetika első termékeinek – a szempillaspirálnak és a rúzsnak az értékesítése. 2000-ben a portfólió az arcbőr-, test- és körömápolás sorozataival bővült ki. A kezdetektől fogva az Eveline Cosmetics csapata igyekszik a lehető legpontosabban reagálni a fogyasztók folyamatosan változó elvárásaira. Abból a gondolatból indul ki, hogy az arcbőr és a bőr megfelelő ápolásának, valamint a természetes szépség előtérbe helyezésének alapja a helyes és hatékony kozmetikumok kiválasztása. Az új Eveline Cosmetics termékek fejlesztésekor ezért arra fektet hangsúlyt, hogy azok kielégítsék a különböző korú és a világ különböző részein élő emberek igényeit.

A megújulásnak, a jó minőségnek és a szakmai tudásnak köszönhetően az Eveline Cosmetics márka több mint 70 országra tudta kiterjeszteni tevékenységét, és mindenütt képes volt feltárni a természetes szépség titkait. Csatlakozzon Ön is a márka kozmetikai kalandjához, és próbálja ki az olyan bestsellereket, mint amilyen az Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D testszérum a bőr alatti zsír csökkentésére vagy az Eveline Cosmetics Wonder Match hosszan tartó folyékony make-up hialuronsavval. Szintén népszerű az Eveline Cosmetics Ruby Glamour szemhéjfesték paletta, az Eveline Cosmetics Unicorn Magic Drops egységesítő sminkalap vagy az Eveline Cosmetics Angel Dream paletta. És érdemes megemlíteni az Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D narancsbőr krémjét is.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szűrő
Ár

Kollekció
Továbbiak megtekintése
Kinek?
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   36
  •   12
  •   2
  •   1
  •   4
Bestsellerek