Darphin

A Darphin dermokozmetikumok a legmodernebb tudományos és technológiai módszerek alkalmazásával környezetbarát módon kinyert, természetes alapanyagokat egyesítik magukban. Azonban nem csak napjaink trendjeinek felelnek meg, ugyanis a francia történelem inspirációja is jelen van bennük, hiszen a növényi szérumokat, esszenciális olajokat és védőkrémeket már maga Marie Antoinette is előszeretettel használta. Ráadásul a Darphin termékekben minden ilyen anyag egymással együttműködve fejti ki hatását, és ez a kivételes háromdimenziós elv a gyártás során folyamatos fejlesztés és tökéletesítés mellett érvényesül.

„A nők arca az életüket megjelenítő tükör“, állítja Pierre Darphin. A botanikus, bőrgyógyász, kineziológus és receptúra mester ennek a párizsi, luxus kozmetikai márkának az alapítója. Gondoskodjon ön is az arcáról személyre szabott Darphin ápolással, mely a tiszta növényi esszenciák erejét hasznosítja, és még szebbé teszi az „énjét“.

 A Darphin kozmetika munkája annak érdekében, hogy az ápolóprogram pontosan alkalmazkodjon arcbőre igényeihez, az összes változóra, így a korra, a klímára, illetve az életstílusra is kiterjed. A Darphin 3 termék – szérum, aromaápoló és krém – megfelelő kombinációjával valóban egyedi megoldást kínál önnek. Próbálja ki például a híres Darphin szemkörnyékápoló krémet, a nyugtató Darphin Intral szérumot vagy a Darphin Hydraskin hidratáló krémet.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek