Ugrás a fő tartalomhoz

Darphin

Darphin

A rendkívül hatékony Darphin arcápolók a természetes receptúrák, valamint a rendszeres arcápoló rutinba könnyen beiktatható egyedülálló masszázs egységét jelentik. Ez az egység közvetlenül az alapoktól formázza széppé az arcbőrt, és szemmel látható eredményt ad.
 
Pierre Darphin botanikus, kineziológus, ugyanakkor a receptúrák mestere volt. A lehető legtisztább és legnagyobb koncentrációjú természetes esszenciák felfedezését tűzte ki nem könnyű célként maga elé. Szeretett volna olyan bőrápoló szereket létrehozni, amelyek az esszenciák erejére támaszkodva már a bőrbe olvadásuk pillanatában kifejtik hatásukat. Ezt sikerült is elérnie, így olyan termékeket fejlesztett ki, amelyek a szükséges tápanyagokkal látták el az arcbőrt.
 
Azonban Darphin még továbbment. Felhasználta az izom- és csontvázstruktúrák működésére vonatkozó ismereteit. Mivel tudta, hogy ezek befolyásolják a vérkeringést, olyan egyedülálló kineziológiai masszírozással történő arcizom-fiatalító technikával állt elő, amely felerősíti az alkalmazott arcápolók hatását.
 
A Darphin kozmetika a mai napig a rendkívül hatékony, tisztán természetes receptúrákat használja a termékeiben. Egyik legkedveltebb termékcsaládja az érzékeny arcbőr ápolására szolgáló Darphin Intral. A Darphin Hydraskin kollekcióból a szárazabb arcbőrűek leggyakrabban a Darphin Hydraskin Light arckrémet választják. A Darphin arcápolókat valamennyi arcbőrtípus számára egy egész sor, ráadásul csodálatos illatú, tisztán természetes Darphin olaj egészíti ki.

teljes szöveg szöveg elrejtése