Darphin

Sajnáljuk, hogy nem találta meg amit keresett. Azonban bízunk benne, hogy széles választékunkból tud olyan terméket választani, ami boldoggá teszi.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Hasonló márkák, mint Darphin

Estée LauderCliniquePayotElemis

Darphin

A Darphin dermokozmetikumok a legmodernebb tudományos és technológiai módszerek alkalmazásával környezetbarát módon kinyert, természetes alapanyagokat egyesítik magukban. Azonban nem csak napjaink trendjeinek felelnek meg, ugyanis a francia történelem inspirációja is jelen van bennük, hiszen a növényi szérumokat, esszenciális olajokat és védőkrémeket már maga Marie Antoinette is előszeretettel használta. Ráadásul a Darphin termékekben minden ilyen anyag egymással együttműködve fejti ki hatását, és ez a kivételes háromdimenziós elv a gyártás során folyamatos fejlesztés és tökéletesítés mellett érvényesül.

 

„A nők arca az életüket megjelenítő tükör“, állítja Pierre Darphin. A botanikus, bőrgyógyász, kineziológus és receptúra mester ennek a párizsi, luxus kozmetikai márkának az alapítója. Gondoskodjon ön is az arcáról személyre szabott Darphin ápolással, mely a tiszta növényi esszenciák erejét hasznosítja, és még szebbé teszi az „énjét“.

 A Darphin kozmetika munkája annak érdekében, hogy az ápolóprogram pontosan alkalmazkodjon arcbőre igényeihez, az összes változóra, így a korra, a klímára, illetve az életstílusra is kiterjed. A Darphin 3 termék – szérum, aromaápoló és krém – megfelelő kombinációjával valóban egyedi megoldást kínál önnek. Próbálja ki például a híres Darphin szemkörnyékápoló krémet, a nyugtató Darphin Intral szérumot vagy a Darphin Hydraskin hidratáló krémet.

teljes szöveg szöveg elrejtése