Darphin

A Darphin dermokozmetikumok a legmodernebb tudományos és technológiai módszerek alkalmazásával környezetbarát módon kinyert, természetes alapanyagokat egyesítik magukban. Azonban nem csak napjaink trendjeinek felelnek meg, ugyanis a francia történelem inspirációja is jelen van bennük, hiszen a növényi szérumokat, esszenciális olajokat és védőkrémeket már maga Marie Antoinette is előszeretettel használta. Ráadásul a Darphin termékekben minden ilyen anyag egymással együttműködve fejti ki hatását, és ez a kivételes háromdimenziós elv a gyártás során folyamatos fejlesztés és tökéletesítés mellett érvényesül.

 

„A nők arca az életüket megjelenítő tükör“, állítja Pierre Darphin. A botanikus, bőrgyógyász, kineziológus és receptúra mester ennek a párizsi, luxus kozmetikai márkának az alapítója. Gondoskodjon ön is az arcáról személyre szabott Darphin ápolással, mely a tiszta növényi esszenciák erejét hasznosítja, és még szebbé teszi az „énjét“.

  Mi a legnagyobb gondja az arcbőrének? Milyen a típusa? Milyen megjelenést szeretne elérni? A Darphin kozmetikumok a pontosan az ön bőréhez igazodó ápolóprogram meghatározásához az összes olyan tényezőt figyelembe veszik, mint a kor, a klíma, a táplálkozás és az életmód. A 3 termék – szérum, aromás ápoló és krém – helyes kombinációjának köszönhetően a Darphin valóban személyre szabott megoldást kínál. Ráadásul ezek a termékek nem csupán hatékonyságukkal nyerik meg maguknak önt, de a kellemes textúrájukkal, valamint a nyugalom és kényelem érzését kiváltó, lágy illatukkal is.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek