Ugrás a fő tartalomhoz

Cremo

A márkáról Cremo

Lenyűgöző teljesítmény, elsőosztályú összetevők és fantasztikus hatások. Kozmetikumok azoknak az uraknak, akik szeretnék jól érezni magukat a bőrükben és ápolt benyomást kelteni. Azoknak a férfiaknak, akik többet várnak el egy kozmetikumtól, és azoknak, akik a test- és arcápolást személyiségük kifejezésére vagy önbizalmuk növelésére szeretnék használni.

 

Nekünk a legjobbnak kell lennünk azért, hogy Ön is a lehető legjobban érezze magát: ez a kaliforniai Cremo márka mottója. A Cremo Company kozmetikai vállalat a múlt hagyományaira épít. Exkluzív test- és arcápoló termékeiben a mindennapos hitelesség és kiemelkedően hatékony összetevők találkoznak, hogy a vásárlók mindig tökéletes élményben részesüljenek.

A Cremo társaságot 2005-ben alapították, sikerének kulcsa pedig egyetlen termék, egy borotvakrém volt. Az alapító azt a feladatot kapta, hogy alkossa meg a világ legjobb borotvakrémjét: a tökéletes terméket, amely nemcsak remekül funkcionál, hanem elérhető is. És ekkor született meg a Cremo márka. A Cremo ma már teljes körű arc- és testápolást kínál férfiaknak, méghozzá ugyanakkora hangsúlyt helyezve a teljesítményre, a minőségre és a részletekre, mint a múltban.

Fedezze fel ezeket a luxustermékeket, hogy segítségükkel a mindennapos bőrápolási rutin olyan szertartássá váljon, amely a nap fénypontja lesz. A Cremo Shave Cream borotvakrém segít, hogy a borotválkozás a lehető legsimábban menjen, a Cremo Beard Oil szakállápoló olaj pedig megfelelő ápolásban részesíti a szakállat. Az energizáló Cremo Reserve Collection Palo Santo tusfürdő felfrissíti a testet és az elmét, a frissítő  Cremo Citrus & Mint Leaf 2in1 Cooling Shampoosampon pedig a hajról gondoskodik.

teljes szöveg szöveg elrejtése