Chopard Cašmir

eau de parfum nőknek 100 ml

1×
Chopard Cašmir eau de parfum nőknek 100 ml
Chopard Cašmir eau de parfum nőknek 100 ml
Chopard Cašmir eau de parfum nőknek 100 ml
Chopard Cašmir eau de parfum nőknek 100 ml
100 ml
8 780Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: CHP0004 | Több mint 20 db a raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

db
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 05. 27.
Személyes átvétel
szombat 2019. 05. 25.
Chopard Cašmir
100 ml | 8 780Ft

Chopard Cašmir parfüm leírása

A Chopard Casmir Eau de Parfum egy gyümölcsös-fűszeres illat, mely magával ragadja minden érzékét a távoli keletre, ami a különleges illatot rejtő gyönyörű üvegcséjének is köszönhető.

Először a lédús őszibarack, a mangó és a bergamott fejti ki hatását. Az illatoknak ez a bódítóan édes kombinációja üde kókuszdióval egészül ki. A szívillat kizárólagosan virágos. Törékeny jázmin és finom gyöngyvirág kedves jegyei találhatók benne. A virágos harmóniát a titokzatos muskátli teszi teljessé. Az egzotikus központi illatréteget merészen formálja a napsütötte melengető borostyán. A varázslatos aromás pacsulit a csábítóan játékos vanília tiszta eszenciájával érzéki pézsma zárja.

A Chopard márkájú exkluzív illat tökéletes esti viselet. A Chopard Casmir Eau de Parfum lágy kasmír fátyollal ölel át és egzotikus messzeségekbe vezet. Az illat 1991-ben került kereskedelmi forgalomba.  

Összetétel

Fej
bergamott, kókusz, mangó, őszibarack
Szív
gyöngyvirág, jázmin
Alap
borostyán, pacsuli, pézsma, vanília
Az illat fajtája
orientális

Chopard a márkáról

A Chopard a világ egyik legismertebb óra- és ékszergyártója. A márka története 1860-ban, a svájci Sonvilier falucskában kezdődött, ahol Louis-Ulysse Chopard, a tehetséges mesterember nyitott egy kis boltot. Termékei hamarosan nagy hírnévre tettek szert, még távoli, idegen országokban is, például Oroszországban, Skandináviában.
103 évvel később, a német Karl Scheufele megvásárolta a Chopardot. Vezetése alatt a cég rohamos fejlődésnek indult, és a közelmúltban belépett a kozmetikai piacra is. A Chopard természetesen itt is tartja magát filozófiájához, amely az alábbi hat értéken alapul: függetlenség, minőség és tökéletesség, kreativitás, örökség, tisztelet és bátorság.
Parfümjeinek megalkotásában a Chopard számos igazi szakértővel működik együtt - mint Olivier Polge, Bruno Jovanovic, Louise Turner, Michel Girard, Michel Almairac és mások. Már az első női illat, a Casmir is hatalmas sikert aratott. Trópusi és szubtrópusi gyümölcsökből (kókusz, mangó, bergamott, narancs...) merítő fej illatának, és virágos (gólyaorr, gyöngyvirág, jázmin) szívének köszönhetően, rendkívül édes és érzéki.
Szintén külön említést érdemel az a tény, hogy számos Chopard parfüm (például a Happy Spirit) az azonos nevű ékszer vagy óra kollekciót egészíti ki. Ez gyakran a csiszolt drágakő formájú üvegcséik megjelenésében is tükröződik.
Végül említsük meg azt is, hogy a Chopard nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. Ezenkívül az orvostudomány, az ökológia, de a művészet és a kultúra területén is számos jótékonysági tevékenységben vesz részt.
A Chopard márka bizonyára vonzó mindazok számára, akik szívesen próbálkoznak kevésbé ismert, de jó minőségű termékekkel, közvetve szívesen hozzájárulnak a jó ügyekhez, és szeretnék meglepni környezetüket egy eredeti és szokatlan illattal.

Értékelés Chopard Cašmir

Új értékelés hozzáadása

5.0
1 értékelés
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás