Calvin Klein Obsession

eau de parfum nőknek 100 ml

Calvin Klein Obsession eau de parfum nőknek 100 ml
Calvin Klein Obsession eau de parfum nőknek 100 ml
Calvin Klein Obsession eau de parfum nőknek 100 ml
Calvin Klein Obsession eau de parfum nőknek 100 ml
Calvin Klein Obsession eau de parfum nőknek 100 ml
Calvin Klein Obsession eau de parfum nőknek 100 ml
Akció
22 300Ft
Kedvezmény 66%
100 ml
7 490Ft

Kód: CAK0275 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már ma
Személyes átvétel
már ma

Calvin Klein Obsession A parfüm leírása

A Calvin Klein Obsession egy keleties virágos illat olyan nők számára, akik személyiségét a kisugárzás és belső erő uralja. Önnek készült illat, mely képes bájának és szépségének hangsúlyozására. Az Obsession illat megszállottja lesz és már soha nem akar mást kipróbálni. A gyümölcsök, virágok és egzotikus összetevők kifinomult összetétele teszi ezt az aranyló koktélt a szenvedély és a csábítás igazi gyöngyszemévé a parfümök között.

Először az édes vaníliával és bergamottal kombinált mandarin lédús és üdítő fuvallatába szeret bele. Majd beborítja a jázmin, a narancsvirág és a választékos fűszerek mámorító illata. Végezetül bőrét a moha, borostyán és pézsma finom eszenciája balzsamozza be. Érzékeit hihetetlenül hosszú időn át kényezteti majd.

A Calvin Klein illatok minőségre és egyediségre törekszenek, amit mindenek előtt a férfiak és nők fiatal generációja értékel nagyra. Dobja el a gátlásokat, és váljon az Obsession illatának megszállottjává! Viszonzásul nőiesen sziporkázóvá teszi és gondoskodik környezetének csodálatáról. Hangsúlyozza személyiségének különleges karizmáját a Calvin Klein Obsession parfümmel és ragyogjon! Az illat 1985-ben került piacra.  

Összetétel

Alap
borostyán, cibet, pézsma, tömjén, vanília, vetivérfű
Fej
barack, bazsalikom, bergamott, citrom, mandarin, vanília, zöld tónusok
Szív
cédrus, fűszer, jázmin, koriander, narancsfa virág, rózsa, szantálfa, tölgymoha
Az illat fajtája
fűszeres, orientális

Calvin Klein A márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Menu