Calvin Klein Eternity Eau Fresh Parfémovaná voda pro ženyCalvin Klein Eternity Eau Fresh Parfémovaná voda pro ženy
Calvin Klein CK EveryoneCalvin Klein CK Everyone
Calvin Klein Euphoria BlushCalvin Klein Euphoria Blush
Calvin Klein EternityCalvin Klein Eternity
Calvin Klein Euphoria eau de parfum hölgyeknekCalvin Klein Euphoria eau de parfum hölgyeknek
Calvin Klein Eternity for MenCalvin Klein Eternity for Men
Calvin Klein WomenCalvin Klein Women

A Calvin Klein márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Ajánlás

Ha meghallja, hogy Calvin Klein...

...mi jut az eszébe? A Calvin Klein táska? A Calvin Klein sportfehérnemű? Vagy az ikonikus Calvin Klein Euphoria parfüm? Mindegyik válasz helyes.

A Calvin Klein márka a termékek széles portfólióját öleli fel, és lehet, hogy a szekrényében, a cipői vagy a kozmetikumai között is ott díszeleg néhány darab belőlük. A Calvin Klein egy globális lifestyle márka, ami olyan értékeket testesít meg, mint a bátorság és a progresszív ideálok. A világnak kínált divatjában a csábító, gyakran minimalista szépség tükröződik. A Calvin Klein márka portfóliói minden körülmények között időtlenek, modernek, klasszikusak és provokatívak. Azonban mindez nem jöhetett volna létre, ha az amerikai Bronxban 1942. november 19-én Calvin Klein meg nem születik.

Calvin Klein a divattervező, ahogyan a világ ismerte

A divattervező sikere, és ezáltal a Calvin Klein márka sikere is, a saját tehetségén és szorgalmán kívül bizonyos mértékig a szüleinek is köszönhető. Calvin édesapjának élelmiszerüzlete volt, szabászattal foglalkozó édesanyja pedig a divat és a design iránti érdeklődést ültette el benne. Calvin első művészi megnyilvánulásai a divattervek készítésében már kamaszkorában megjelentek. Tehetségét művészeti és formatervezői középiskolában fejlesztette tovább, és 1963-ban a New York-i Állami Egyetemen végzett tanulmányaival igazolta.

A Calvin Klein márka fejlődése

Saját vállalkozásának beindítása előtt Calvin Klein az elkövetkező 5 évet tapasztalatszerzéssel töltötte. Végül 1968-ban Calvin Klein és társa, Barry Schwartz megalapították saját vállalatukat, amivel változást hoztak a divatvilágba. Elsőként az öltönyeik és kabátjaik tették híressé a márkát, de hamarosan a Calvin Klein sportruházati kollekció is népszerűvé vált.

Calvin Klein ruházat A-tól Z-ig

A 70-es évek elejétől a Calvin Klein folyamatos sikereket könyvelhetett el, és az évek folyamán egyre több divatcikk és kiegészítő jelent meg a Calvin Klein márka alatt. A Calvin Klein női cipők, táskák, illetve a Calvin Klein csizmák hamarosan keresett cikkekké váltak, mivel a vásárlók tökéletesen össze tudták azokat hangolni a márka minimalista stílusával. A kiteljesedés a 80-as években is folytatódott. Így nemcsak a CK hímzésű fehérnemű vált keresetté, de a Calvin Klein parfüm is egyre több vásárló nélkülözhetetlen, divatos kiegészítője lett.

Calvin Klein mindenkinek, minden nap

A Calvin Klein egy átfogó brand, ami alá több saját almárka tartozik. A Calvin Klein Underwear azokat a fehérneműket öleli fel, melyek a termékekben és a kampányukban is a provokációra és a csúcsminőségre helyezik a hangsúlyt, ezért nemcsak a Calvin Klein boxeralsók kínálnak tökéletes kényelmet, de a női fehérneműk is. A Calvin Klein Jeans márka ennek a brandnek az alkalmi kifejezése. A Calvin Klein Jeans közös nevezője a farmeranyag. Ennek a kollekciónak a divatos darabjaira elsősorban a kidolgozottság és a részletek egyedülállósága a jellemző. Nem hiányzik a portfóliók közül az aktív nőknek és férfiaknak készült Calvin Klein Performance, valamint a fürdőruha, a cipő és a gyermekruházat sem.

Calvin Klein parfümök

A divatvilágból csak egy rövid út vezet az illatok világába, ezért már hosszú évek óta folyamatosan születnek a világszerte kedvelt Calvin Klein parfümök. A csúcsminőség és számos parfümőr közreműködése gazdagon megtérült, és a Calvin Klein parfüm birtoklása hamarosan sok férfi és nő vágyává vált.

Calvin Klein női parfümök

A női Calvin Klein parfümök már a 80-as évektől hódítják az érzékeket. A fűszeres, keleties Calvin Klein Obsession is ebben az időben hívta fel magára a figyelmet. Arra, hogy mit tudnak valójában a Calvin Klein női parfümök, a CK márka a mai napig a legjobb bizonyíték. A CK Eternity női parfüm több, így Calvin Klein Eternity Air, Flame, Intense, illetve Moment változatban is megjelent, és talán nincs is olyan nő, aki ne örülne egy Calvin Klein Eternity ajándékkészletnek.

A nők nemcsak a hosszan tartó, mámorító illata, de a figyelemfelkeltő üvegcséje miatt sem hagynak egy rossz szót sem ejteni a 2005. évi Calvin Klein Euphoria parfümről. Ennek is van egy követője, a CK Deep Euphoria Eau de Parfum. Mindkét illatot, az Euphoria-t és a Deep Euphoria-t is, a nappali viseletre ideális Calvin Klein Euphoria Eau de Toilette könnyített változata egészíti ki.

A Calvin Klein Beauty és a Sheer Beauty is a női szépséget dicséri. A CK One Shock Eau de Toilette és az IN2U parfümök az olyan szabad nők kedvencei lettek, akik szívesen sodortatják magukat az élettel.

Calvin Klein férfi parfümök

A Calvin Klein férfi parfüm az elegancia és időfelettiség biztonságát nyújtja, és minden modern férfi számára kiváló választást jelent. Akárcsak a CK Obsession női parfüm, a Calvin Klein Obsession férfi Eau de Parfum sem vesztett semmit a 80-as évek óta tartó csillogásából, és a mai napig sok férfi kedvence, akárcsak például a CK Eternity.

Pont ez a Calvin Klein Eternity Eau de Toilette vált ikonikussá a férfi CK parfümök között. Az Eternity for Men az eredeti változat, valamint az ennek alapján készült CK Eternity Air for Men, Flame for Men, Eternity Eau de Parfum is. Azonban a Calvin Klein Eternity ajándékkészlet nem csak ezeknek az illatoknak a hűséges rajongóit szólítja meg. Az a hatalmas siker, amit a női Euphoria parfüm aratott, az alkotókat az Euphoria Eau de Toilette megalkotására késztette, ami a csábító duó megszületését eredményezte.

A CK One férfi Eau de Toilette a frissesség szinonimája, így a frissesség a CK One Scock vagy például a CK Free férfi parfümökre is jellemző. Azonban amivel a CK One parfümök a legnagyobb sikert aratják, azok az uniszex Eau de Toilette illatok, melyekkel a Calvin Klein márka már a 90-es években kisebb forradalmat okozott.

Calvin Klein uniszex parfümök

A Calvin Klein Eau de Toilette világában megszűnt létezni a női és férfi illatok közötti határ, a CK One Eau de Toilette pedig ennek az irányzatnak a zászlóshajója. A választási lehetőségek széles skálájának lefedésére további Calvin Klein uniszex parfümök születtek. A CK One Gold vagy a Platinum a különleges darabok kedvelőit célozzák meg, és a CK One Summer a Calvin Klein teljes női és férfi parfüm portfóliójában tökéletesen testesíti meg a féktelen éveket. Fedezze fel a CK parfümök teljes palettáját.

teljes szöveg szöveg elrejtése