Calvin Klein CK IN2Ueau de toilette hölgyeknek

41×
Calvin Klein CK IN2U eau de toilette hölgyeknek
Calvin Klein CK IN2U eau de toilette hölgyeknek
Akció
150 ml
7 490Ft

Kód: CAK0221 | Raktáron
1

Kosárba téve

Calvin Klein CK IN2U eau de toilette hölgyeknek
| 1 db | 7 490Ft
Ajándék az Ön számára
Fedezze fel az új Calvin Klein Eternity férfi parfümöt! Most ingyenes szállításban részesül, ha legalább 11 000 Ft értékben Calvin Klein termékeket vásárol.
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2019. 09. 24.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2019. 09. 24.

Calvin Klein CK IN2U parfüm leírása

A Calvin Klein CK IN2U Eau de Toilette azon nők szimbóluma, akik a pillanatnak élnek, semmit nem terveznek meg előre és hagyják, hogy az élet szabadon sodorja őket. Élvezik a spontán döntéseket, imádják a nem mindennapi élményeket, és szeretik minden nap felfedezni a világot.

  • friss citrusos-virágos illat
  • fiatalos, progresszív nőknek
  • nappali viselet, elsősorban meleg időjáráshoz

Az illat összetétele
A CK IN2U Eau de Toilette nyitányában a vörös ribizli levelekkel kísért rózsaszín grapefruit és a frissítő szicíliai bergamott zamatos jegyei áradnak. Kis idő után megjelenik a szív, melyben az érzéki orchidea a kaktusszal egyesül, ami rendkívül nőiessé, elegánssá, ugyanakkor csábítóvá is teszi az illatot. Az átfogó illatkompozíciót ámbrás akkordokkal kiegészülő melengető vörös cédrus és édes vanília alkotta alap festi alá.

Összetétel

Fej
feketeribizli levél, rózsaszín grapefruit, szicíliai bergamott
Szív
kaktusz, orchidea
Alap
borostyán, cédrus, vanília
Az illat fajtája
orientális, virágos

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein CK IN2U

4.0
24
12
4
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás