Calvin Klein Euphoriaeau de parfum hölgyeknek

216×
Calvin Klein Euphoria eau de parfum hölgyeknek
Calvin Klein Euphoria eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
26 900Ft

Spóroljon 44%
100 ml
14 990Ft

Kód: CAK10204 | Raktáron
1

Kosárba téve

Calvin Klein Euphoria eau de parfum hölgyeknek
| 1 db | 14 990Ft
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2019. 09. 20.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2019. 09. 20.

Calvin Klein Euphoria parfüm leírása

A Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum egy olyan féktelen természettel és egzotikus virágokkal teli titokzatos világot mutat be, mely érzékien vonzóvá teszi viselőjét.

  • keleties árnyalatú, üde gyümölcsös-virágos illat
  • energiával teli, magabiztos nőknek
  • mindennap viselhető és ünnepélyes alkalmakra is megfelelő

Az illat összetétele
Először a gránátalma jellegzetes aromája kápráztatja el, mely fokozatosan elegyedik a virágos szívillattal. A teljes illatkompozíció fő akkordját a szívben rejtőző gyöngéd lótuszvirág és domináns fekete orchidea adja. Végezetül megjelenik a finom ibolya, az állati eredetű pézsma, az ámbra és a mahagónifa kombinációja.

Az illat története
Az Eufória Eau de Parfum 2005-ben jelent meg és azonnal nagy visszhangot váltott ki. Mi több, az év legjobb luxus parfümjévé jelölték és nagyobb meglepetés nélkül elnyerte a rangos FiFi díjat. Varázslatos, összetéveszthetetlen, virágzó orchideára emlékeztető üvegcséjét maga az illat ihlette.

Összetétel

Fej
gránátalma
Szív
lótusz, orchidea
Alap
borostyán, ibolya, mahagóni, pézsma
Az illat fajtája
orientális, virágos

Calvin Klein Euphoria vonatkozásában írtuk
Írtunk Önnek

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Euphoria

5.0
185
19
5
5
2
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás