Calvin KleinObsession for Men stift dezodor alkoholmentes uraknak

1×
Calvin Klein Obsession for Men stift dezodor alkoholmentes uraknak
Calvin Klein Obsession for Men stift dezodor alkoholmentes uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
4 550Ft

Spóroljon 21%
75 ml
3 550Ft

Raktáron | 4 733,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: CAK0274
1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Rendezze illatait harmonikus egységbe. A nagyszerű Calvin Klein Obsession for Men izzadásgátlónak ugyanolyan aromája van, mint az Ön illatának a flakonban, és így együtt kifogástalan párost alkotnak.

Tulajdonságok:

  • hatékony védelmet nyújt az izzadás ellen
  • hosszan tartó frissességérzetet kelt
  • kiegészíti az azonos termékcsaládba tartozó Eau de Toilette illatot
  • az illattal együtt megfelelő ajándékként

Összetétel:

  • alkoholmentes

Használata:
A felvitelét a nap folyamán bármikor megismételheti. Mindennapi használatra alkalmas. Tiszta és száraz hónaljára vigye fel.

Összetétel

Csomagolás
kristály dezodor

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.