Calvin Klein Eternity Momenteau de parfum hölgyeknek

6×
Calvin Klein Eternity Moment eau de parfum hölgyeknek
Calvin Klein Eternity Moment eau de parfum hölgyeknek
100 ml
8 120Ft

Kód: CAK10110 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A 20hu kóddal a kiválasztott márkák termékeit 20%-kal olcsóbban vásárolhatja meg! A kedvezmény nem érvényes az akcióban lévő vagy kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 06. 05.
Személyes átvétel
péntek 2020. 06. 05.

Calvin Klein Eternity Moment parfüm leírása
Összetétel

Élje át a határtalan boldogság és a kristálytiszta szerelem érzését! Az exkluzív Calvin Klein Eternity Moment női Eau de Parfum friss illatával minden napon végigkíséri, bármi is történjen. A virágos illatkompozíciónak köszönhetően minden helyzetben vonzónak és nőiesnek fogja magát érezni. 

  • gyengéd, virágos illat
  • romantikus, álmodozó nőknek
  • meleg időjárásban ideális nappali viselet

Az illat összetétele
A fejillatban a málna, a licsi, a dinnye és a guajáva zamatos koktélja bódítja el önt. A gyümölcsöket hamarosan az elegáns szívillat teszi teljessé, amelyet tavirózsa, gyengéd bazsarózsa, bódító jázmin és a golgotavirág alkot. A kompozíciót pézsma és fás jegyek festik alá az alapillatban, így az illat rendkívül vonzóvá válik.

Az illat története
Az Eternity Moment a szerelem első jeleit, a boldogságot és az ajkakról soha el nem illanó mosolyt jelképezi. Ez az ízig-vérig romantikus illat 2004 óta jelenti a nyolcvanas évek legendás Eternity illatának modern változatát.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
licsi, guave, málna, dinnye
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
golgotavirág virága, tündérrózsa, jázmin, bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
brazil rózsafa, szantálfa, pézsma, kasmírfa
Az illat fajtája
virágos

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Eternity Moment