Calvin KleinEscape Eau de Parfum hölgyeknek

29×
Calvin Klein Escape Eau de Parfum hölgyeknek
Calvin Klein Escape Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
12 760Ft

Spóroljon 18%
100 ml
10 460Ft

Raktáron | 10 460,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CAK10106

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Calvin Klein termékeket legalább 16 500 Ft értékben, és egy hátizsákot kap ajándékba. Ráadásul a teljes rendelését postaköltség nélkül juttatjuk el Önhöz.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2022. 01. 20.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2022. 01. 20.

Meneküljön el a mindennapok valósága elől és adja át magát a legvadabb álmainak! A Calvin Klein Escape női Eau de Parfum önben is felébreszti a szüntelen izgalom és a nőies csáberő érzését. Az érzéki illatkompozíció felfrissíti a testet és a lelket, amit környezete is biztosan észrevesz. Készüljön fel a bókok fogadására!

  • frissítő, virágos illat
  • romantikus lelkű nőknek
  • mindennapos viseletre ideális

Az illat összetétele
A felső jegyekben leleményesen fonódnak össze a dinnye, a ribizli, a licsi, a sárgabarack, az alma és a friss citrusfélék gyümölcsös akkordjai a kamilla, a körömvirág és a jácint finom szirmaival. Ezt a kombinációt a tölgyfamoha, a koriander és a vonzó ylang-ylang titokzatossága festi alá. A szívillatban a jázmin, a rózsa, a gyöngyvirág és a szegfű jegyei az édes őszibarackkal és a melengető szegfűszeggel elegyednek. A kompozíció alapját az édes vanília, az ámbra, a csábító pézsma és az elbűvölő fafélék keveréke alkotja.

Az illat története
Az Escape 1991 Eau de Parfum 1991 óta tarkítja a Calvin Klein márka kínálatát, és már a megjelenése utáni évben elnyerte a rangos FIFI díjat. Az illat minimalista stílusú üvegcsében rejtőzik, amely kiemeli kivételességét.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
dinnye, kamilla, licsi, alma, feketeribizli levele, jácint, tölgymoha, sárgabarack, ylang-ylang, mandarin, feketeribizli, orvosi körömvirág, büdöske (bársonyvirág), koriander
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, rózsa, gyöngyvirág, szegfű, őszibarack, szegfűszeg
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, borostyán, tölgymoha, szantálfa, pézsma, vanília, vetiverfű
Az illat fajtája
virágos, vizes

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.