Bourjois Satin Edition krémes szemhéjfestékek

1×
Bourjois Satin Edition krémes szemhéjfestékek
Bourjois Satin Edition krémes szemhéjfestékek
árnyalat 02 Oh de roses! 8 ml
4 110Ft

51 375,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: BOU01586 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 06. 18.
Személyes átvétel
péntek 2021. 06. 18.

Leírás Bourjois Satin Edition
Tulajdonságok

A Bourjois Satin Edition krémes szemhéjfesték az egész nap folyamán biztosítják a szemhéj komfortérzetét, és olyan csillogó pigmenteket tartalmaznak, melyek garantáltan ragyogóvá teszik a tekintetét.

Tulajdonságok:

  • színei intenzíven teltek, és megjelenésük szaténosan fényes
  • remekül a bőrre tapad, nem emeli ki a ráncokat, és nem fakul ki
  • könnyű krémes textúrája szinte nem is érezhető a szemhéjon
  • könnyen felvihető, és nagyon jól lehet vele dolgozni
  • érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is megfelelő

Összetétel:

  • csillogó pigmentek – színük változó, és rendkívül fényesek

Alkalmazása:
Vigye fel az applikátor segítségével a szemhéjfestéket a felső szemhéjára, majd a belső szemzugból a külső felé haladva kenje szét.

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín
Konzisztencia
krém
Hatás
szatén

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.

Értékelés Bourjois Satin Edition1