Bourjois Liner Pinceau

szemhéjtus 16 h

3×
Bourjois Liner Pinceau szemhéjtus 16 h
Bourjois Liner Pinceau szemhéjtus 16 h
Bourjois Liner Pinceau szemhéjtus 16 h
Bourjois Liner Pinceau szemhéjtus 16 h
Bourjois Liner Pinceau szemhéjtus 16 h
Bourjois Liner Pinceau szemhéjtus 16 h
Bourjois Liner Pinceau szemhéjtus 16 h
Bourjois Liner Pinceau szemhéjtus 16 h
árnyalat 32 Noir beaux-arts 2,5 ml
2 020Ft

Kód: BOU0833 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 04. 29.
Személyes átvétel
szombat 2019. 04. 27.
Bourjois Liner Pinceau
árnyalat 32 Noir beaux-arts 2,5 ml | 2 020Ft

Bourjois Liner Pinceau kozmetika leírása

A Bourjois Liner Pinceau folyékony szemhéjtussal olyan tökéletes szemvonalat rajzolhat a szempillái köré, ami kiemeli a szemsmink szépségét, és mélységet ad a tekintetének.

Tulajdonságok:

  • tökéletes, vékony vagy erős szemvonalat rajzol
  • kiemeli és hangsúlyozza a szeme szépségét
  • az intenzív pigment akár 16 órás tartást biztosít
  • pontos ecset segíti a könnyű alkalmazást

Alkalmazása:
A szemhéjtust a belső szemzugból kiindulva a külső szemzug felé haladva folyamatosan húzva vigye fel.

Tulajdonságok

Szín
fekete
Vízálló
nem

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.