Gyermek kozmetikai táskák

Szűrő
Ár

Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   1

Fedezze fel a színes neszesszereket gyerekeknek

Az anyuka cipőinek és ékszereinek próbálgatása, a sminkkészletének nézegetése... a kislányok szeretnének hasonlítani az anyukájukra. De hogyan tegyük ezt nekik lehetővé, amikor még mindezekre rengeteg idejük van? A gyermek neszesszertáska lesz az igazi!

Miben különbözik a gyermek kozmetikai táska a felnőttekétől?

Tulajdonképpen csak a dizájn különbözteti meg őket. A gyermek kozmetikai táska lehet bármilyen „klasszikus“ is, amelyik a kishölgynek tetszeni fog. A legnépszerűbbek közé tartoznak a rózsaszín árnyalatúak és a színes mintás neszesszerek.

A gyermek kozmetikai táskák, amelyek közvetlenül a legkisebbek számára készültek, garantálni fogják, hogy minden kishölgy megszereti őket. A Notinón talál különféle mintás, képes és dizájnos neszesszereket. Gyakran többféle méretben is kaphatók, tehát össze lehet állítani egy szép kislányos szettet is.

Miért olyan nagyszerű ajándék a gyermekneszesszer?

Elsősorban azért, mert minden kis hölgyikének garantáltan örömet szerez. A vidám dizájnú kozmetikai táskák segítségével a gyermek fontosnak érzi majd magát, és végre lesz valami „felnőttes“ holmija, mint az anyukájának. Ha utazni készül a gyerekekkel, akkor engedje hogy becsomagoljon ő is magának egy pár apróságot a saját kis neszesszerébe. Ez az első lépés ahhoz, hogy hamarosan az egész bőröndjét be tudja csomagolni egyedül is. 

Egy szép mintás kozmetikai táskával az újdonsült anyukának is örömet szerez, aki jól ki tudja majd használni a legkisebbekkel való utazáskor. A kisbabáknak való neszesszertáska helyet ad a babapúdernek, a nedves törlőkendőknek és más babakozmetikumoknak is, így minden szükséges holmi egy helyen megtalálható lesz. Válassza ki a legjobb gyermekeknek való kozmetikai táskát a kislányának, az unokahúgának vagy bárkinek, akinek mosolyt szeretne csalni arcára!