Cumitartók

Szűrő
Ár

Márka
Ajándékok és akciók

Cumitartó szalagok és láncok a biztonságos függesztésért

Egy praktikus cumilánccal vagy cumitartó csipesszel a cumi soha többé nem fog a földön vagy a babakocsi mélyén landolni séta közben! A cumitartó csipeszek univerzálisak és nagyszerűen illenek minden típusú és márkájú cumihoz. Elég egyszerűen csak a baba ruhájára vagy a babakocsira csipeszelni az egyik részét és a cumira a másik részét. Könnyítse meg a dolgát, vessen véget a leesett cumik véget nem érő tisztogatásának és sterilizálásának, és válassza ki a legjobb cumitartó csipeszt még ma!

A cumitartó csipesz kiválasztása

A cumitartó kiválasztásakor ne csak az érdekes dizájnt és az alapanyagot vegye figyelembe, hanem a csíptetés módját és a szalag vagy a lánc hosszát is. Általánosságban elmondható, hogy a lánc ne legyen 20 cm-nél hosszabb, nehogy a lánc a baba nyaka vagy feje köré tekeredjen.

A cumitartók anyaga

A cumitartó csipeszek biztonságos anyagokból készülnek különféle kivitelben; a választás csak Önön múlik.

  • A textil cumitartó leggyakrabban pamutból vagy lenből készül széles szín- és mintaválasztékban. A szalag nagyon praktikus, könnyű és nem akadályozza a babát, és nem is nyomja sehol.
  • A műanyag cumitartó csipesz vagy lánc BPA-mentes, egészségre ártalmatlan műanyagból készül, és sokféle vidám játékos dizájn díszíti. A műanyag csipeszek bizonyos fekvő pozíciókban enyhén nyomhatják a babát.
  • A szilikon cumitartó csipesz élelmiszeripari szilikonból készül és nagyon sokáig megőrzi újszerű állapotát. A szilikoncsipesz amellett, hogy nagyszerű útitárs, széles színválasztékban kapható.
  • A fa cumitartó csipesz leggyakrabban bükk-, juhar- vagy borókafából készül. A fából készült csipesz nagyon ellenálló, kellemes fa illata van és gondosan lecsiszolják, hogy biztonságos legyen a baba számára.

A cumitartó csipeszek rögzítési módjai

A cumitartó egyik oldalán van egy klipsz, amely egyszerűen a babakocsihoz vagy a baba ruházatához rögzíthető, de magának a cumi rögzítésének módszerei eltérőek.

  • A bújtatóhurok a legelterjedtebb megoldás, a hurok segítségével kell rögzíteni a cumit a szalaghoz, amely lehetővé teszi a cumi mozgását. Hogyan kell rögzíteni csíptetőt a cumihoz? Egyszerűen fűzze át a hurkot a cumi fogantyúján, majd fűzze át az egész csíptetőt a hurkon.
  • A rögzítőkampó a cumi variálható rögzítését kínálja olyan mechanizmus segítségével, amelyet a baba nem tud kinyitni.
  • A tépőzár egy helyen tartja a cumit és lehetővé teszi a babának a könnyebb elérhetőségét.

Nincs több elveszett cumi, válasszon babájának cumitartót, amely szépen kiegészíti a kicsi minden ruháját!