Avon Far AwayEau de Parfum hölgyeknek

42×
Avon Far Away Eau de Parfum hölgyeknek
Avon Far Away Eau de Parfum hölgyeknek
30 ml
2 140Ft

Kód: AVO0022 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 11. 03.
Személyes átvétel
kedd 2020. 11. 03.

Avon Far Away parfüm leírása
Összetétel

Hová vágyna éppen? Az egzotikus Tahitire, Madagaszkár szigetére vagy a messzi Indiába? Az Avon Far Away Eau de Parfum minden vágyát válóra váltja: csak hunyja be a szemét és már el is indulhat a jázmin, frézia és vanília illatával kikövezett úton álmai országa felé.

  • bódító, virágos illat keleties árnyalatokkal
  • elsősorban esti alkalmakhoz illik
  • 1994-ben mutatták be

Az illat összetétele
Már az első illatolás során messzi földekre csábítja a finoman édes frézia és őszibarack jegyeiről felismerhető fejillat. Az első akkordok elcsendesedésével a virágok világából bukkannak fel újabb szereplők, hogy elkényeztessék érzékeit. Közülük is kiemelkedik a jázmin, amelyet a virágok királyának is neveznek, és amely intenzív illatával tökéletesen lefegyverez mindenkit. A hosszan, édesen melengető lecsengés a vaníliával az élen gondoskodik róla, hogy nem csak ön, hanem környezete is beleszeret majd ebbe az Eau de Parfum-be.

Az illat története
Az Avon Far Away-nek már az üvegcséje is a keleties illatra utal lekerekített formáival, kétszínű kupakjával és az elmaradhatatlan fekete bojttal. Megjelenése óta ikonikussá vált, és az Avon márka legkedveltebb parfümjei közé soroljuk. Ez is a parfüm tökéletes időtállóságát bizonyítja, amelyre nők százai esküsznek.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, karo-karounde, ylang-ylang, kókusz, őszibarack
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, gardénia, frézia, illatvirág, ibolya, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, szantálfa, vanília, pézsma
Az illat fajtája
orientális, virágos

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Far Away42