Avon Far Awayeau de parfum hölgyeknek

37×
Avon Far Away eau de parfum hölgyeknek
Avon Far Away eau de parfum hölgyeknek
50 ml
2 720Ft

Kód: AVO0021 | Raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és választhat egyet a legnépszerűbb parfümökkel és kozmetikumokkal teli Discover Box-ok közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 06. 03.
Személyes átvétel
kedd 2020. 06. 02.

Avon Far Away parfüm leírása
Összetétel

Hová vágyna éppen? Az egzotikus Tahitire, Madagaszkár szigetére vagy a messzi Indiába? Az Avon Far Away Eau de Parfum minden vágyát válóra váltja: csak hunyja be a szemét és már el is indulhat a jázmin, frézia és vanília illatával kikövezett úton álmai országa felé.

  • bódító, virágos illat keleties árnyalatokkal
  • elsősorban esti alkalmakhoz illik
  • 1994-ben mutatták be

Az illat összetétele
Már az első illatolás során messzi földekre csábítja a finoman édes frézia és őszibarack jegyeiről felismerhető fejillat. Az első akkordok elcsendesedésével a virágok világából bukkannak fel újabb szereplők, hogy elkényeztessék érzékeit. Közülük is kiemelkedik a jázmin, amelyet a virágok királyának is neveznek, és amely intenzív illatával tökéletesen lefegyverez mindenkit. A hosszan, édesen melengető lecsengés a vaníliával az élen gondoskodik róla, hogy nem csak ön, hanem környezete is beleszeret majd ebbe az Eau de Parfum-be.

Az illat története
Az Avon Far Away-nek már az üvegcséje is a keleties illatra utal lekerekített formáival, kétszínű kupakjával és az elmaradhatatlan fekete bojttal. Megjelenése óta ikonikussá vált, és az Avon márka legkedveltebb parfümjei közé soroljuk. Ez is a parfüm tökéletes időtállóságát bizonyítja, amelyre nők százai esküsznek.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, karo-karounde, ylang-ylang, kókusz, őszibarack
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, gardénia, frézia, illatvirág, ibolya, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, szantálfa, vanília, pézsma
Az illat fajtája
orientális, virágos

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Far Away