AtkinsonsScilly Neroli Eau de Parfum unisex

Atkinsons Scilly Neroli Eau de Parfum unisex
Atkinsons Scilly Neroli Eau de Parfum unisex
Spóroljon
55 430Ft

Spóroljon 14%
100 ml
47 120Ft

Több mint 5 db a raktáron | 47 120,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ATK1834
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 13.

A frissesség és gyümölcstónusok tökéletes egységét mutatja be az unisex Atkinsons Scilly Neroli Eau de Parfum. A sugárzó energiával teli illat nem csak a nyár folyamán válik nélkülözhetetlen társává.

  • aromás illat fűszeres jegyekkel
  • citrusos illat
  • tiszta, friss illat
  • friss illat meleg időre
  • mindennapos viseletre alkalmas illat
  • unisex – nőknek és férfiaknak is

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, petitgrain
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
keserűnarancs, narancsfa virág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ámbra, pacsuli
Az illat fajtája
aromás, vizes

A jelenleg olaszországi székhelyű Atkinsons társaság alapítója, James Atkinson - a brit királyi család korábbi személyi parfümőre - nevét viseli. Ő többek között arról volt híres, hogy londoni, Gerrard Streeten lévő üzlete ajtajánál egy nagy barnamedvét tartott megkötve.

1800-at írunk, amikor Atkinson megalkotja egyedülálló Eau de Colognejét, amely magát IV Györgyöt is elbűvöli. Azóta az Atkinsons márka további több tucat, elsőrangú illatot vitt piacra, melyek fejlesztésében a szakma legnagyobb mesterei - például Christine Nagel, Karine Dubreuil vagy Benoist Lapouza - vettek részt.

Az Atkinsons kínálatában luxus szappanokat, -testápolókat, tusfürdőket és egyéb érdekes termékeket is találhatunk. Az Atkinsons parfümök hihetetlenül szofisztikált, kulturált és energikus benyomást keltenek. Külön említést érdemelnek hanyag eleganciájú üvegcséik is, melyek alkotóik szerint az „egyedülálló sznobizmust" testesítik meg. Az Atkinsons márka vonzó lehet mindazok számára, akik szeretnék hangsúlyozni egyéniségüket, gyakran választanak a szemükkel, igényesek és nem érik be kevéssel.