Ugrás a fő tartalomhoz

Atkinsons

Atkinsons

Réges-régen, még a 18. század végén egy ambiciózus észak-angliai fiatalemberúgy döntött, hogy egy világváros, London nyüzsgő utcáin igyekszik megtalálni a boldogságot, hírnevet és gazdagságot. Ez az úriember nem volt más, mint James Atkinson.1799-et írtunk.

Nem kellett hozzá sok idő, és a fiatalember frissen vágott rózsákat idéző balzsamjáért máris megőrült a londoni elit. Az ifjú tervező ezután igazi adu ásszal rukkolt elő: egy különleges kölnivel, amely teljesen más illatkompozícióval rendelkezett, mint a piacot akkoriban uraló olasz illatok. James Atkinson kölnivize friss volt, mégis melengető, fűszeres és merészen tartós.

1826-ban James Atkinson IV. György király kívánságára a királyi udvar hivatalos parfümőre lett. Parfümjei természetesen még nagyobb népszerűségre tettek szert. Atkinson elégedett ügyfelei közé tartozott például Viktória királynő, de Anglia esküdt ellensége, Napoleon Bonaparte is.

Próbálja ki Ön is az Atkinsons exkluzív illatszereit, amelyek elsősorban az elegáns urak és a bűbájos hölgyek tetszését fogják elnyerni. Egyszóval azokét, akik élvezettel viselnek réges-régi hagyományokra építő, de merész illatokat.

teljes szöveg szöveg elrejtése