Ugrás a fő tartalomhoz

Anastasia Beverly Hills

A name márkáról Anastasia Beverly Hills

Egyensúly, tökéletes arányok és harmónia – ez az aranymetszés vagy arány, amelyet az emberi szem ösztönösen keres a természetben, a tájban és az emberi arcokban, és a szépség ideáljának tartja. Az amerikai Anastasia Beverly Hills márka ezt az "isteni arányt" hozza a dekoratív kozmetikumok világába. Alapítója szó szerint forradalmat indított el a szemöldökformázásban szabadalmaztatott aranymetszési módszerével. Az esztétikai elvek ismerete így lefektette a világ vezető vizázsisztái (kozmeto-arcászai) körében közkedvelt kozmetikai alapokat.

 

Az Anastasia Beverly Hills kozmetikumok már 1997 óta tökéletesen letisztult és művelt megjelenést biztosítanak. Az ABH néven is ismert márkát Anastasia Soare alapította, amikor megnyitotta első szépségszalonját Beverly Hillsben. A jól ismert kaliforniai város már megmaradt a márkanévben, valamint az eredetileg román alapítótól származó keresztnév is. 2000-ben megszületett az első átfogó termékcsalád is, amelyet az aranymetszés geometriája ihletett és amelynek tagjai képesek megteremteni az arc egyensúlyának és a szimmetrikus szépségnek az illúzióját.

Legyen szó akár az Anastasia Beverly Hills palettáról, az Anastasia Beverly Hills szemöldökzseléről, az Anastasia Beverly Hills sminkről, szempillaspirálról vagy rúzsról, az ABH Cosmetics mindig segít professzionális minőségű smink készítésében saját otthonában. Az elismert és értékelt termékek közé tartoznak például az Anastasia Beverly Hills Norvina és az Anastasia Beverly Hills Amrezy szemhéjpúder-paletták, az Anastasia Beverly Hills Dipbrow szemöldök pomádé és az Anastasia Beverly Hills Brow Freeze szemöldök viasz. És semmiképpen nem maradhat ki a kultikus klasszikus a szemöldökceruzák közül – az Anastasia Beverly Hills Brow Wiz.

teljes szöveg szöveg elrejtése