Amouage Honoureau de parfum uraknak

1×
Amouage Honour eau de parfum uraknak
Amouage Honour eau de parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
97 000Ft

Spóroljon 45%
100 ml
53 200Ft

Kód: AMU0163 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 06. 03.
Személyes átvétel
szerda 2020. 06. 03.

Amouage Honour parfüm leírása
Összetétel

Az Amouage Honour egy klasszikus kompozíciójú, fűszeres, fás férfiillat. A független, londoni székhelyű luxus parfümmárka Eau de Parfumja az Ománi Szultánság gazdag és változatos örökségéből merít ihletet. Mérhetetlenül férfias, izgató, drámai, és a többi Amouage parfümhöz hasonlóan egyedülállóan inspiráló.

A Honour férfi Eau de Parfum a női változattal párban lépett piacra, s ezt az illatduót Madame Butterfly híres, tragikus története ihlette, a gésáé, aki feleségül ment egy amerikaihoz és három évig hiába várt a visszatérésére. Madame Butterfly történetének ismételt feldolgozását állítólag valóságos események inspirálták. A Honour illatpár Giacomo Puccini halhatatlan, 1904-es operafeldogozásának utolsó felvonására utal, melyben a hősnő (Cio-Cio-San, úgynevezett Pillangó, tehát Butterfly) nem tudja elviselni tragikus sorsát, és harakirivel öngyilkosságot követ el. A Honour illata paradox módon a megbékélés története. Siratóének és tiszteletadás, felhívás a múltbéli emlékekre.

Az Amouage Honour férfi változata Madame Butterfly fiát szimbolizálja, akit apja Amerikába akar vinni, végső csapást mérve így a szerencsétlen asszonyra. Az elismert parfümtervező, Nathalie Feisthauer egy olyan illatot alkotott, amely a fiú későbbi visszatérésére utal, azzal a céllal, hogy szembenézzen anyja tragikus sorsával, és megbékéljen azzal, hogy ki ő. Az Amouage Honour illata ezért nyit közvetlenül a bors robbanásával. A Eau de Parfum fejillatában található rózsaszín- és feketebors-tónusokat a szívjegyben a muskátli, a szerecsendió és a gyanta elemi akkordjai követik, melyek azt sugallják, hogy Madame Butterfly fia tűzzel teli fiatalember. A pacsuli, tömjén, cédrusfa, vetiver, tonkabab és pézsma nyugtató és az alapjegyben csodásan kapcsolódó - tónusai hősünk fájdalmas nyomozásának végleges, megbocsátó befejezését, az anyja előtt tisztelgő fiú siratóénekét képviselik. Az Amouage Honour illat lecsengése valójában tökéletesen idézi a viharos egzisztenciális dráma végkifejletét.

Az Amouage Honour Eau de Parfumot azok a férfiak értékelik igazán, akiktől az érzelmi jelentéssel teli illatok nem állnak távol. Örökre rabul ejti azokat, akik a drámai, mégis tökéletesen, klasszikusan kiegyensúlyozott, fűszeres-fás illatokat szeretik, és persze örömöt okoz mindenkinek, aki nagyra értékeli az igazi minőséget és a parfümgyártás minden lépésében ott rejlő precizitást. A Honour nappali és esti használatra egyaránt alkalmas, egész éven át. Mindig segít hangsúlyozni viselője férfiasságát, az izgalmas drámaiság árnyalatát kölcsönözve.

A legszigorúbb minőségi szabványok és folyamatok alapján gyártott, elragadó illatokon kívül az Amouage márka parfümjei luxus üvegcséik révén is figyelmet keltenek. A gyönyörű, tejfehér színű Honour üvegcse elegáns, letisztult, luxusra utaló formavilágával ejt rabul. Arany díszítőelemek tarkítják, és Swarovski kristály koronázza. A csomagolást végtelenül stílusos, lágyan kifinomult, ugyancsak arany elemeket hordozó, világos doboz egészíti ki.

Amouage Honour - egy férfias, drámaian illatozó óda a szerelem, az árulás és az új szinten való megbékélés halhatatlan történetéről.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fekete bors, rózsabors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
elemi, szerecsendió
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, pacsuli, pézsma, tonkabab, tömjén, vetiverfű
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Honour