Ugrás a fő tartalomhoz
Amouage Honour Eau de Parfum uraknak
Amouage Honour Eau de Parfum uraknak
Amouage Honour Eau de Parfum uraknak
Amouage Honour Eau de Parfum uraknak
Fej
rózsabors, fekete bors
Szív
elemi, szerecsendió
Alap
vetiverfű, pacsuli, pézsma, cédrus, tömjén, tonkabab
Az illat fajtájafűszeres, fás

A visszafogottan elegáns Amouage Honour Eau de Parfum egy erős érzelmekkel és emlékekkel teli történetet mesél el. Az ártatlan fehér üvegcsében a megbékélés és a Pillangókisasszony című opera keltette meghatottság rejtőzik.

  • fűszeres illat friss, fás jegyekkel
  • 2011-ben mutatták be
  • személyre szabott illat, amely Önnek és környezetének is örömet szerez

Az illat összetétele
Az illatkompozíciót a fekete és a rózsabors szikrázó akkordja nyitja, amelyet tovább fokoz a tömjén illata. A geránium és a szerecsendió kettőse üde és elegáns hatást kelt, amelyet balzsamos és fás jegyek kereteznek. Az édes elemi gyanta a lecsengés során tonkababbal fonódik össze, így teszi lágyabbá a pacsuli, a cédrus és a vetiver férfias keverékét.

Az illat története
Az Amouage Honour parfümöt a Pillangókisasszony híres története ihlette: a gésa egy amerikai férfihez ment feleségül, és három éven át várta hiába visszatérését. Az utolsó felvonásra utal a történetnek abban a változatában, amely Giacomo Puccini 1904-es operájában jelenik meg: a főhősnő (akit Pillangókisasszonynak neveznek) képtelen elviselni tragikus sorsát, és öngyilkos lesz.Az Amouage Honour férfiváltozata a Pillangókisasszony fiát jelképezi, akit apja Amerikába vitt. Egy felnőtt fiú történetét meséli el, aki édesanyjára emlékezik, és közben némi megbékélést is átél. Ez az illat egyben gyászének, tisztelgés és az emlékekre való utalás is.

AmouageHonour Eau de Parfum uraknak

1×
100 ml
92 290Ft

Fedezze fel a szetteket ezzel a termékkel. (2)
Raktáron | 92 290,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: AMU0163

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One Hungary
csütörtök 2024. 03. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2024. 03. 07.