Alumíniummentes dezodor

Alumíniummentes dezodor
Szűrő
Ajánlás

A jól választott alumíniummentes dezodor férfi és női változatban is elérhető, és lélegezni engedi a bőrét. Felejtse el az izzadás okozta kellemetlen érzést, és minden egyes napot a maga teljességében éljen meg! A minőségi alumíniummentes dezodor vagy izzadásgátló meggátolja a kellemetlen szag létrejöttét, illatossá teszi a hónalját, közben pedig nem irritálja a bőrét.

Miért érdemes alumíniummentes dezodort választani?

Az alumíniumsók magát az izzadtság és az azt követő szag kialakulását gátolják, azonban nem biztos, hogy jót tesznek az érzékeny bőrnek. Nem kell attól félnie, hogy az alumíniumsók befolyásolnák a méreganyagok felszínre kerülését, azonban ha alumíniummentes, természetes készítményeket szeretne használni, úgy az alumíniummentes, természetes izzadásgátlót használja!

Mi a különbség az alumíniummentes dezodor és az izzadásgátló között?

A dezodor blokkolja az izzadtság és a baktériumok reakcióját, így megelőzi az egyáltalán nem kellemes szag kialakulását. Ezzel szemben az izzadásgátló magát az izzadást igyekszik minél jobban megakadályozni. Ugyanakkor ne felejtse el, hogy az izzadás természetes folyamat, mely segít megőrizni a test hőmérsékletét, és nedvesíti a bőrt, így nem igazán nélkülözhető.

Bízza magát az olyan márkák minőségére, mint a WeledaVichy vagy Korres, és élvezzen minden egyes napot frissességben.