Ugrás a fő tartalomhoz

Korres

Korres

Kényeztesse testét a napfényes Görögország gyógynövényeivel. A Korres kozmetikumok az emberi szépség titkát rejtő gazdag görög történelemre hagyatkoznak. Akár arc-, test- vagy hajápoló, akár napvédő kozmetikumokról vagy elsőosztályú dekorkozmetikáról van szó, mindegyik kizárólag kiváló minőségű, természetes összetevőket tartalmaz, amelyek gyengédek a környezettel és a bőrrel szemben is. A Korres természetes görög kozmetikumok George Korres keze alatt jöttek létre Athén legrégebbi homeopátiás gyógyszertárában.

Az első hivatalos termékek 1996-ban készültek Lena Korres vegyészmérnök közreműködésével. Az alapítók a márka létrehozásától kezdve betartják az ökológiai gazdálkodás alapelveit, amelynek célja elsősorban védeni és támogatni Görögország természetes flóráját, és minimalizálni a környezetre gyakorolt hatást.

A Korres Wild Rose hidratálókrém sikeresen elindította a márka karrierjét, de nem ez egyetlen kedvenc a termékek között. Érdemes kipróbálni a Korres Greek Yoghurt hűsítő gélt is, amelyet az ihletett, hogy hagyományosan görög joghurttal ápolták a legégett bőrt. A Korres tusfürdő egyedülálló élménnyé varázsol minden fürdőzést, a Korres Black Pine kollekció a tisztán természetes összetevőivel pedig segít a bőröregedés ellen, nem nehéz választani közülük. Engedjen be egy kis Görögországot az otthonába.

teljes szöveg szöveg elrejtése