Ugrás a fő tartalomhoz

Wilkinson Sword

A Wilkinson Sword márka

A Wilkinson Sword már több mint 100 éve gondoskodik arról, hogy a borotválkozás ne kellemetlen kötelesség, hanem kellemes élmény legyen. Ennek a brit márkának a borotvái, zsilettjei és borotvakészülékei a kompromisszummentes, első osztályú minőséget képviselik.

 

A Wilkinson Sword már 1772 óta a hagyományos mesterség és a borotvák szakértője. Kezdetben a márka III. György király udvarának készített kardokat, pallosokat és lőfegyvereket. 1898-ban fejlesztette ki a Wilkinson Sword az első innovatív készülékét, a Pall Mall biztonsági borotvát. Ezzel elkezdődött azoknak a borotvakészülékeknek és új műszaki megoldásoknak a fejlesztése, ami a férfiak, majd később a nők számára is megkönnyítette a személyi higiénét.

A Wilkinson Sword márka széles termékpalettáján minden megtalálható, ami a tökéletesen sima borotválkozáshoz szükséges. Közülük is a legközkedveltebb a Wilkinson Sword Quattro, a Wilkinson Sword Classic, illetve a Wilkinson Sword Xtreme 3. A hölgyeknél ugyanakkor a Wilkinson Sword Intuition és a Wilkinson Quattro, valamint a Wilkinson Xtreme 3 eldobható borotvák aratták a legnagyobb sikert.

teljes szöveg szöveg elrejtése