Wilkinson Sword Quattro for Women Rose Gold női borotva tartalék pengék 4 db

3×
Wilkinson Sword Quattro for Women Rose Gold női borotva tartalék pengék 4 db
Wilkinson Sword Quattro for Women Rose Gold női borotva tartalék pengék 4 db
4 480Ft

4 480,00Ft / 1 db, áfával
Kód: SWO02113 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás Wilkinson Sword Quattro for Women Rose Gold

A stílust és a hatékonyságot kombinálja magában a Wilkinson Sword Quattro for Women Rose Gold női borotva. Metál fogónyele nem csak dizájnos, de tovább is kitart, mint a hagyományos borotvák. Követi a test kontúrjait és vékony pengéinek köszönhetően igazán precíz eredményeket biztosít.

Tulajdonságok:

  • alapos borotválkozást és pontos eredményt biztosít
  • hidratáló csík aloe verával és E vitaminnal
  • sima borotválkozást eredményez
  • érzékeny bőrre is használható
  • kompakt, forgatható fej
  • ergonomikus markolat
  • 4 igazán vékony penge
  • fém fogantyú

Használata:
Vigye fel a borotvahabot vagy krémet, majd borotválja le a bőrét hosszú finom mozdulatokkal. Amint a nedvesítő csík elhasználódik vagy eltompulnak a pengék, azonnal cserélje újra a borotvafejet.

Wilkinson Sword a márkáról

A Wilkinson Sword márka megjelenése 1898-ra tehető, ekkor alakul át a vágófegyver a napjaink borotvakészülékeinek elődjét jelentő borotvává. Ebben az évben kezdődött a férfiak, majd később a nők személyes higiéniáját megkönnyítő borotvakészülékek és új technológiák fejlesztése.
A vállalat 1971-ben jelent meg a piacon első készülékével, melynek pengéjét egy műanyagtokban fixen rögzítették, ezáltal használata sokkal biztonságosabbá vált. A márka 1994-ben mutatta be első olyan női borotvakészülékét, mely képes volt megvédeni őket a sérülésektől.
A vállalat évente újabb és újabb újdonságokat mutatott be, így például a négy pengés férfi és női borotválkozó rendszert, a titán penge bevezetését, az eldobható férfi és női borotválkozó rendszereket, valamint a különbözőképpen kombinált borotvakészülékeket. A Wilkinson Sword 2010-ben vezette be a piacra nedvesítő csíkkal ellátott forradalmi ápoló borotváját, mely borotválkozás közben közvetlenül hidratálja a bőrt.
Napjainkban a vállalat a világpiac vezető szereplője, és sem a nők, sem a férfiak nem tudják elképzelni a borotválkozást a Wilkinson borotválkozási rendszerei nélkül. Használjon nagy hatásfokú és bőrkímélő borotvarendszereket!  

Értékelés Wilkinson Sword Quattro for Women Rose Gold3