Wilkinson SwordIntuition Sensitive Care tartalék pengék

Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care tartalék pengék
Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care tartalék pengék
Spóroljon
5 620Ft

Spóroljon 47%
3 db
2 930Ft

976,67Ft / 1 db, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: SWO0020 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
kedd 2021. 09. 28.

Leírás Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care

A Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care tartalék pengék segítségével könnyedén, és hatékonyan távolíthatja el a legapróbb szőrszálakat, akár az érzékeny részeken is. Nedvesítő csíkjainak köszönhetően nem lesz szüksége borotvahabra borotválkozáshoz. Könnyedén siklik a bőrön, és nem irritálja.

Tulajdonságok:

  • 4 éles penge a tökéletes borotválkozás eléréséhez
  • az érzékeny, intim részeket is könnyen borotválja
  • nedvesítőcsíkja megelőzi a bőr irritációját
  • minden görbülethez rugalmasan igazodik
  • könnyen cserélhető

Összetétel:

  • E vitamin, B5 provitamin - ápolják bőrét borotválkozás közben
  • aloe vera - megnyugtatja a bőrt

Használata:
Áztassa be a borotválkozó készüléket, hogy könnyű habot képezzen.

Wilkinson Sword a márkáról

A Wilkinson Sword márka megjelenése 1898-ra tehető, ekkor alakul át a vágófegyver a napjaink borotvakészülékeinek elődjét jelentő borotvává. Ebben az évben kezdődött a férfiak, majd később a nők személyes higiéniáját megkönnyítő borotvakészülékek és új technológiák fejlesztése.
A vállalat 1971-ben jelent meg a piacon első készülékével, melynek pengéjét egy műanyagtokban fixen rögzítették, ezáltal használata sokkal biztonságosabbá vált. A márka 1994-ben mutatta be első olyan női borotvakészülékét, mely képes volt megvédeni őket a sérülésektől.
A vállalat évente újabb és újabb újdonságokat mutatott be, így például a négy pengés férfi és női borotválkozó rendszert, a titán penge bevezetését, az eldobható férfi és női borotválkozó rendszereket, valamint a különbözőképpen kombinált borotvakészülékeket. A Wilkinson Sword 2010-ben vezette be a piacra nedvesítő csíkkal ellátott forradalmi ápoló borotváját, mely borotválkozás közben közvetlenül hidratálja a bőrt.
Napjainkban a vállalat a világpiac vezető szereplője, és sem a nők, sem a férfiak nem tudják elképzelni a borotválkozást a Wilkinson borotválkozási rendszerei nélkül. Használjon nagy hatásfokú és bőrkímélő borotvarendszereket!  

Értékelés Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care