WELLA PROFESSIONALS EIMI ROOT SHOOT hajtőemelő hab | notino.hu

Wella Professionals Eimi Root Shoot

hajtőemelő hab

Wella Professionals Eimi Root Shoot hajtőemelő hab
Wella Professionals Eimi Root Shoot hajtőemelő hab
Wella Professionals Eimi Root Shoot hajtőemelő hab
2 250Ft
Kedvezmény 23%
1 730Ft

Kód: WLL2975 | Több mint 20 db a raktáron

75 ml

db
Express One (Transoflex)
2018. 08. 21., kedd
Személyes átvétel
2018. 08. 21., kedd

Wella Professionals Eimi Root Shoot kozmetika leírása

A kiváló Wella Professionals Eimi Root Shoot hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.

Tulajdonságok:

  • a hajtövektől növeli a haj volumenét
  • gyors és egyszerű hajformázás
  • extra erős fixálás
  • nem tapasztja össze és nem nehezíti el a hajszálakat

Használata:
Használat előtt jól rázza fel.

Tulajdonságok

Hatás
Hajdúsítás
Konzisztencia
hab

Wella Professionals a márkáról

A Procter & Gamble kozmetikai óriás portfóliójába tartozó, német Wella Professionals márka elsőrangú haj- és fejbőrápolási készítményekkel látja el a piacot. Története 1880-tól íródik, amikor is Franz Ströher, fiatal stiliszta tüllgyártó társaságot alapított (a tüll könnyű, hálós, paróka-készítéshez használatos textilanyag).
A Wella Professionals termékeket jelenleg több mint 150 országban értékesítik, és számos rangos díjjal büszkélkedhetnek - egyebek mellett ismételten diadalmaskodtak a Stylist Choice Awards versenyen. Külön említést érdemel az a tény is, hogy a Wella a termékfejlesztés során a világ vezető fodrászaival működik együtt. Ennek, és a kutatás iránt tanúsított lelkesedésének köszönhetően szép számú szabadalommal rendelkezik.
A samponok, kondicionálók, balzsamok, tápláló maszkok és egyéb Wella Professionals termékek egyszerűen alkalmazhatók és gyorsan hatnak. Érdekes az is, hogy némely készítmények ritka és fényűző összetevőket - például pezsgő, selyem kivonatokat vagy gyémántport - tartalmaznak.
A Wella Professionals kozmetikumok hatékonyak, biztonságosak és nem utolsó sorban anyagilag elérhetők. Szinte a csodával határos hatásaikra olyan hírességek is esküsznek, mint Demi Lovato vagy Katie Holmes. Próbálja ki, s meg fogja érteni, miért! A Wella Professionals rabul ejt mindenkit, aki csodálatos és egészséges fürtökre vágyik, vagy szívesen kísérletezik frizurájával.

 

Menu