Versace Versenseeau de toilette hölgyeknek

33×
Versace Versense eau de toilette hölgyeknek
Versace Versense eau de toilette hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
34 550Ft

Spóroljon 49%
100 ml
17 670Ft

Kód: VER0122 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 09. 24.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 09. 24.

Versace Versense parfüm leírása
Összetétel

Minden érzék számára ellenállhatatlan élmény. A Versace Versense női Eau de Toilette olyan, mint a Földközi-tenger vidékének egyedülálló illatából kötött virágcsokor. Hitelességével és üdeséggel társuló energiájával így tökéletesen reprezentálja azt a nőt, aki összhangban áll a Versace márkával.

  • üde, ugyanakkor mámorító, modern, fás-virágos illat
  • a Földközi-tenger térsége ihlette
  • 2009-ben jelent meg a piacon

Az illat összetétele
Az illatkompozíció a Földközi-tenger térségének jellegzetes terméseinek gyümölcsös illatával bontakozik ki. A zöld mandarin és az üde bergamott kombinációját az egzotikus és gyengéden édes fügekaktusz teszi teljessé. Szívét a jázmin mámorító, virágos esszenciája, valamint a partvidéki líra uralja, eleganciáját pedig a kesernyésen fűszeres kardamomtól kapja. Erősen fás alapját a szantálfa, a cédrus, valamint lágy érzéki pézsmával aláfestett olívafa adja.

Az illat története
A Versace Versense parfüm az ébredező Földközi-tenger menti természet kivetülése. Illatával a szabadság, a nyugalom, a belső energia és a külvilág közötti egyensúly érzését idézi meg. Amikor megszagolja, hatalmába keríti az érzés, hogy egy illatos kertben sétál, melyben a frissesség az érzések, a magabiztosság és életerő áradatával társul.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, mandarin, fügekaktusz
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kardamon, jázmin, tengerparti nárcisz (Pancratium maritimum)
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, szantálfa, pézsma, olíva
Az illat fajtája
virágos, fás

Versace a márkáról

Versace parfümök| Versace a Versace divatmárkát csak 1978 - ban alapította. A fiatal Gianni Versace - Dél - Olaszország egyik legszegényebb térségéből származó - az elejétől kezdve nagyon progresszív és különc volt. Körülbelül a 80 - as évektől kezdve felöltöztetett, "feldíszített" és "felillatozott" jó pár hírességet, akik a modern ötleteire és a már beteges kontrasztra törekvésére nagyon kaphatóak voltak. A homosexuális Versace nagyon gyorsan lett karizmatikus és talán túl ismert személyiség, aki már régen túlnőtte a divat határait. Az eredetileg Calabria - i szegény fiú, beutazta az egész világot, amíg le nem törte szellemileg és testileg a rák. Nem sokkal később gyilkosság áldozata lett, mind a mai napig nem derült ki a gyilkosság indoka. A gyilkosnak sikerült meggyilkolnia egy sikeres embert, de a nevét nem - a Versace márka, most már a rokonok kezében, bemutatta a Versace pour Homme vagy a Versace Bright Crystal illatokat, melyek mind a mai napig nagyon divatosak. Versace 81 hivatalos üzletben kínálja a termékeit a világ minden táján, mi elhozzuk Önnek az otthonába.

Értékelés Versace Versense33