Versace Versenseeau de toilette hölgyeknek

33×
Versace Versense eau de toilette hölgyeknek
Versace Versense eau de toilette hölgyeknek
Spóroljon
32850Ft

Spóroljon 42%
100 ml
19080Ft

Kód: VER0122 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 03. 31.
Csomagküldő – átvevőhely
kedd 2020. 03. 31.

Versace Versense parfüm leírása
Összetétel

Minden érzék számára ellenállhatatlan élmény. A Versace Versense női Eau de Toilette olyan, mint a Földközi-tenger vidékének egyedülálló illatából kötött virágcsokor. Hitelességével és üdeséggel társuló energiájával így tökéletesen reprezentálja azt a nőt, aki összhangban áll a Versace márkával.

  • üde, ugyanakkor mámorító, modern, fás-virágos illat
  • a Földközi-tenger térsége ihlette
  • 2009-ben jelent meg a piacon

Az illat összetétele
Az illatkompozíció a Földközi-tenger térségének jellegzetes terméseinek gyümölcsös illatával bontakozik ki. A zöld mandarin és az üde bergamott kombinációját az egzotikus és gyengéden édes fügekaktusz teszi teljessé. Szívét a jázmin mámorító, virágos esszenciája, valamint a partvidéki líra uralja, eleganciáját pedig a kesernyésen fűszeres kardamomtól kapja. Erősen fás alapját a szantálfa, a cédrus, valamint lágy érzéki pézsmával aláfestett olívafa adja.

Az illat története
A Versace Versense parfüm az ébredező Földközi-tenger menti természet kivetülése. Illatával a szabadság, a nyugalom, a belső energia és a külvilág közötti egyensúly érzését idézi meg. Amikor megszagolja, hatalmába keríti az érzés, hogy egy illatos kertben sétál, melyben a frissesség az érzések, a magabiztosság és életerő áradatával társul.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, mandarin, fügekaktusz
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kardamon, jázmin, tengerparti nárcisz (Pancratium maritimum)
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, szantálfa, pézsma, olíva
Az illat fajtája
virágos, fás

Versace a márkáról

Versace parfümök| Versace a Versace divatmárkát csak 1978 - ban alapította. A fiatal Gianni Versace - Dél - Olaszország egyik legszegényebb térségéből származó - az elejétől kezdve nagyon progresszív és különc volt. Körülbelül a 80 - as évektől kezdve felöltöztetett, "feldíszített" és "felillatozott" jó pár hírességet, akik a modern ötleteire és a már beteges kontrasztra törekvésére nagyon kaphatóak voltak. A homosexuális Versace nagyon gyorsan lett karizmatikus és talán túl ismert személyiség, aki már régen túlnőtte a divat határait. Az eredetileg Calabria - i szegény fiú, beutazta az egész világot, amíg le nem törte szellemileg és testileg a rák. Nem sokkal később gyilkosság áldozata lett, mind a mai napig nem derült ki a gyilkosság indoka. A gyilkosnak sikerült meggyilkolnia egy sikeres embert, de a nevét nem - a Versace márka, most már a rokonok kezében, bemutatta a Versace pour Homme vagy a Versace Bright Crystal illatokat, melyek mind a mai napig nagyon divatosak. Versace 81 hivatalos üzletben kínálja a termékeit a világ minden táján, mi elhozzuk Önnek az otthonába.

Értékelés Versace Versense