Versace Crystal NoirEau de Parfum hölgyeknek

48×
Versace Crystal Noir Eau de Parfum hölgyeknek
Versace Crystal Noir Eau de Parfum hölgyeknek
90 ml

Kód: VER0029 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​

Versace Crystal Noir parfüm leírása
Összetétel

Legyen részese egy nem mindennapi élménynek, amelyet újra és újra szeretne megtapasztalni! A Versace Crystal Noir női Eau de Parfum egy luxusillat fátylát vonja ön köré, és bársonyos finomságával kényezteti az érzékeket. Az Eau de Parfum gyümölcsös-orientális jegyei mágikus élményt jelentenek önnek és környezetének is – amely biztosan nem fog fukarkodni a dicséretekkel.

  • virágos-keleties illat
  • karizmatikus nőknek
  • hűvösebb napokra ideális viselet

Az illat összetétele
Érzékeit először a gyömbér illata, a kardamom fűszeres jegyei és a pikáns bors melengetik. Utánuk a kesernyés narancsvirág, a gardénia és a bazsarózsa virágos illatai kerülnek előtérbe. Az alapillatot a melengető szantálfa, a pézsma és a ritka ámbra alkotják.

Az illat története
A Versace Crystal Noir a divatvilág trendjeit évtizedek óta meghatározó, világhírű olasz divatház, a Versace műhelyeiben született. Donatella Versace szerint a Crystal Noir egy ritka, érzéki és kifinomult esszencia. Az Eau de Parfum-öt 2004-ben dobták piacra, és Antoine Lie nevéhez fűződik.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bors, kardamon, gyömbér
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gardénia, narancsfa virág, bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, szantálfa, pézsma
Az illat fajtája
orientális, virágos

Versace a márkáról

Versace parfümök| Versace a Versace divatmárkát csak 1978 - ban alapította. A fiatal Gianni Versace - Dél - Olaszország egyik legszegényebb térségéből származó - az elejétől kezdve nagyon progresszív és különc volt. Körülbelül a 80 - as évektől kezdve felöltöztetett, "feldíszített" és "felillatozott" jó pár hírességet, akik a modern ötleteire és a már beteges kontrasztra törekvésére nagyon kaphatóak voltak. A homosexuális Versace nagyon gyorsan lett karizmatikus és talán túl ismert személyiség, aki már régen túlnőtte a divat határait. Az eredetileg Calabria - i szegény fiú, beutazta az egész világot, amíg le nem törte szellemileg és testileg a rák. Nem sokkal később gyilkosság áldozata lett, mind a mai napig nem derült ki a gyilkosság indoka. A gyilkosnak sikerült meggyilkolnia egy sikeres embert, de a nevét nem - a Versace márka, most már a rokonok kezében, bemutatta a Versace pour Homme vagy a Versace Bright Crystal illatokat, melyek mind a mai napig nagyon divatosak. Versace 81 hivatalos üzletben kínálja a termékeit a világ minden táján, mi elhozzuk Önnek az otthonába.

Értékelés Versace Crystal Noir48