Versace Crystal Noireau de parfum hölgyeknek

47×
Versace Crystal Noir eau de parfum hölgyeknek
Versace Crystal Noir eau de parfum hölgyeknek
90 ml
19 840Ft

Kód: VER0029 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és választhat egyet a legnépszerűbb parfümökkel és kozmetikumokkal teli Discover Box-ok közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 06. 02.
Személyes átvétel
szombat 2020. 05. 30.

Versace Crystal Noir parfüm leírása
Összetétel

Legyen részese egy nem mindennapi élménynek, amelyet újra és újra szeretne megtapasztalni! A Versace Crystal Noir női Eau de Parfum egy luxusillat fátylát vonja ön köré, és bársonyos finomságával kényezteti az érzékeket. Az Eau de Parfum gyümölcsös-orientális jegyei mágikus élményt jelentenek önnek és környezetének is – amely biztosan nem fog fukarkodni a dicséretekkel.

  • virágos-keleties illat
  • karizmatikus nőknek
  • hűvösebb napokra ideális viselet

Az illat összetétele
Érzékeit először a gyömbér illata, a kardamom fűszeres jegyei és a pikáns bors melengetik. Utánuk a kesernyés narancsvirág, a gardénia és a bazsarózsa virágos illatai kerülnek előtérbe. Az alapillatot a melengető szantálfa, a pézsma és a ritka ámbra alkotják.

Az illat története
A Versace Crystal Noir a divatvilág trendjeit évtizedek óta meghatározó, világhírű olasz divatház, a Versace műhelyeiben született. Donatella Versace szerint a Crystal Noir egy ritka, érzéki és kifinomult esszencia. Az Eau de Parfum-öt 2004-ben dobták piacra, és Antoine Lie nevéhez fűződik.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bors, kardamon, gyömbér
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gardénia, narancsfa virág, bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, szantálfa, pézsma
Az illat fajtája
orientális, virágos

Versace a márkáról

Versace parfümök| Versace a Versace divatmárkát csak 1978 - ban alapította. A fiatal Gianni Versace - Dél - Olaszország egyik legszegényebb térségéből származó - az elejétől kezdve nagyon progresszív és különc volt. Körülbelül a 80 - as évektől kezdve felöltöztetett, "feldíszített" és "felillatozott" jó pár hírességet, akik a modern ötleteire és a már beteges kontrasztra törekvésére nagyon kaphatóak voltak. A homosexuális Versace nagyon gyorsan lett karizmatikus és talán túl ismert személyiség, aki már régen túlnőtte a divat határait. Az eredetileg Calabria - i szegény fiú, beutazta az egész világot, amíg le nem törte szellemileg és testileg a rák. Nem sokkal később gyilkosság áldozata lett, mind a mai napig nem derült ki a gyilkosság indoka. A gyilkosnak sikerült meggyilkolnia egy sikeres embert, de a nevét nem - a Versace márka, most már a rokonok kezében, bemutatta a Versace pour Homme vagy a Versace Bright Crystal illatokat, melyek mind a mai napig nagyon divatosak. Versace 81 hivatalos üzletben kínálja a termékeit a világ minden táján, mi elhozzuk Önnek az otthonába.

Értékelés Versace Crystal Noir