Ugrás a fő tartalomhoz

A MyNotino klub felhasználási feltételei

1. Bevezetés

 1. Jelen felhasználási feltételek a Notino, s.r.o., mint a MyNotino klub üzemeltetője (székhelye: 639 00 Brno, Londýnské náměstí 881/6, statisztikai számjel: 27609057, nyilvántartásba véve a Brnói Járási Bíróságon - C részleg, 101025. sz. betétlap) és a MyNotino klub tagjai közötti feltételeket szabályozzák.

 2. A MyNotino klub olyan szolgáltatás, amely a MyNotino klub tagjai számára lehetővé teszi a Notino internetes üzlete nyújtotta vásárlási élmény kiterjesztését, emellett elérhetővé tesz más, alább részletezett előnyöket és kedvezményeket.

 3. A szolgáltató úgy alakítja ki a Notino internetes üzletet, hogy a vásárlás a MyNotino klub tagjai számára a lehető legkellemesebb, leginkább zökkenőmentes és leggyorsabb legyen. A MyNotino klub tagjai így például preferenciáik alapján értesítéseket kaphatnak a számukra érdekes termékekről, továbbá a vásárlás során nem szükséges újra és újra megadniuk a bankkártya- vagy szállítási adataikat. A MyNotino klub tagjai különleges ajánlatokról, akciókról és eseményekről is értesülnek. A MyNotino klub tagjai emellett elkészíthetik kedvenc termékeik listáját, az ún. kívánságlistát is, és többek között korábbi vásárlásaikat is áttekinthetik.

 4. A szolgáltatás nyújtásához elengedhetetlen, hogy a szolgáltató kezelje a MyNotino klub tagjainak személyes adatait. A szolgáltató a személyes adatokat az Adatvédelmi nyilatkozattal és jelen Felhasználási feltételekkel összhangban kezeli.

2. A MyNotino klubtagsági szerződés megkötése

 1. A „regisztrálás” gombra kattintva a Notino internetes üzlet vásárlója kifejezi egyetértését a jelen felhasználási feltételekkel, megköti a MyNotino klubtagsági szerződést, és a MyNotino klub tagjává válik.

 2. A MyNotino klub tagja kizárólag 18 évesnél idősebb személy lehet. A MyNotino klubtagsági szerződés megkötésével a MyNotino klub tagja egyúttal kijelenti, hogy elmúlt 18 éves.

 3. A tagsági szerződés önálló, az itt feltüntetett rendelkezésekkel szabályozott szerződés, és nem kapcsolódik más (elsősorban adásvételi) szerződésekhez, amelyek a szolgáltató és a klub tagja között jöttek létre.

3. A szerződés tárgya

1. A szolgáltató kifejezetten köteles:

a) Tájékoztatást küldeni a MyNotino klub tagjai részére a Notino internetes üzletében vagy a Notino üzletekben zajló rendkívüli akciókról és limitált ajánlatokról vagy más üzletek különleges ajánlatairól.

b) Tájékoztatást küldeni a MyNotino klub tagjai részére a Notino internetes üzletében vagy a Notino üzletekben elérhető új termékekről.

c) A MyNotino klub tagjai részére olyan különleges ajánlatokat készíteni, amelyek csak a klubtagok számára elérhetőek.

d) Figyelmeztetni a MyNotino klub tagjait az esetlegesen félbehagyott rendeléseikre.

e) Ingyenes kiszállítási lehetőséget biztosítani a MyNotino klub tagjainak bizonyos termékek vásárlása vagy bizonyos árú vásárlás esetén.

f) Az internetes üzlet kínálatát és a megjelenő reklámokat a MyNotino adott klubtagja érdeklődésének megfelelően megjeleníteni.

g) Biztonságosan tárolni a MyNotino klub tagjának szállítási vagy számlázási adatait, hogy a klubtagnak az újabb vásárlások során ne kelljen ismételten megadnia azokat.

h) A MyNotino klub tagjainak közvetlen hozzáférést biztosítani a személyes adataikhoz és azok önálló kezeléséhez.

2. A fentebb feltüntetett kötelezettségek teljesítése esetén a szolgáltató köteles és jogosult:

a) Kezelni a MyNotino klub tagjai minden személyes adatát, amelyeket a tagság megkötéséről szóló szerződés kapcsán, vagy a Notino internetes üzletben történő vásárlás során a szolgáltatónak megadtak, így különösen a vezeték- és keresztnevet, születési dátumot, számlázási és szállítási adatokat, telefonszámot, megszólítást, valamint a vásárlásról, a kifizetett vételárról, a notino.hu internetes üzletben vagy a mobilalkalmazásban történő vásárlói viselkedésről szóló, valamint az automatikusan generált adatokat. Az automatikusan generált adatok közé tartoznak különösen a MyNotino klub tagja által meglátogatott oldalak adatai, a megtekintett termékek, a látogatás során használt készülék, operációs rendszer és internetkapcsolat adatai.

b) A szolgáltató jogosult minden fentebb felsorolt adatot értékelni, illetve róluk profilt alkotni, vagy harmadik fél segítségével értékelni. A feltüntetett adatokat így a szolgáltatóval kapcsolatban álló személyek mellett más adatkezelők is feldolgozhatják.

c) Kapcsolatba lépni a MyNotino klub tagjával statisztikai adatok felvétele és kérdőívek kitöltése céljából.

d) A MyNotino klub tagjaival történő kapcsolatfelvétel céljából használni a klub tagjának számlázási és szállítási címét, e-mailcímét, telefonszámát vagy más elérhetőségét.

3. A fent feltüntetett kötelezettségek körét a szolgáltató jogosult ezen felül is megállapítani és módosítani.

4. A MyNotino klub tagja haladéktalanul köteles a szolgáltatás nyújtásához elengedhetetlen adatokat elérhetővé tenni és azokat esetlegesen frissíteni.

4. A szolgáltatások ára

 1. A MyNotino klubtagság és az ezzel összefüggő szolgáltatások ingyenesek.

5. Hibás teljesítésből fakadó jogok és a szerződéstől való elállás

 1. Jelen szerződésből fakadó jogviszonyra az általános szerződési feltételek megfelelő, hibás teljesítésre és szerződéstől való elállásra vonatkozó rendelkezései érvényesek.

 2. A rendelkezések értelmezése és érvényesítése során figyelembe kell venni az adásvételi szerződés és a MyNotino klubtagságról szóló szerződés teljesítésének eltéréseit. 

6. A szerződés időtartama

 1. Jelen szerződés határozatlan időre jön létre.

 2. A szerződést bármely fél jogosult indoklás nélkül felmondani. A felmondási idő a felmondásnak a másik fél részére történő kézbesítése napjától számított 30 nap.

 3. A MyNotino klub tagjának olyan személyes adatai, amelyek kizárólag a MyNotino klubtagságról szóló szerződés teljesítésének céljából kerültek feldolgozásra, legkésőbb 30 nappal azután kerülnek törlésre, hogy a szerződés érvényét veszti.

7. Záró rendelkezések

 1. Magyarországon a Budapesti Békéltető Testület kizárólagosan jogosult eljárni az online adásvételi vagy online szolgáltatási szerződéssel összefüggő határon átnyúló fogyasztói jogvita esetén. A Budapesti Békéltető Testület internetes elérhetősége: http://bekeltet.hu/ A Budapesti Békéltető Testület elérhetősége: cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99., telefon: 06-1-488-2131, Fax: 06-1-488-2186, E-mail: [email protected]. A viták az erre megfelelő ADR felületen keresztül is rendezhetők.

 2. Ezen felhasználási feltételektől történő eltérés csakis mindkét fél írásos beleegyezése alapján lehetséges. A szerződéses fél kiegészítő vagy eltérő feltételei a jelen üzleti feltételekben közölt szerződéses viszonyok vonatkozásában nem érvényesülnek.

 3. Ezen felhasználási feltételeket a Notino módosíthatja vagy kiegészítheti. Ezen rendelkezés nem érinti azon jogokat és kötelezettségeket, amelyek az előzőleg megkötött üzleti feltételek hatályának ideje alatt keletkeztek. Az üzleti feltételek módosítását e-mailben fogjuk közölni. Módosítás esetén lehetősége van a módosítás elutasítására és a szerződés felmondására.

Kérdése van? Írjon nekünk.
A Notino s.r.o. /Kft./ részére történő elküldéssel, az Ön személyes adatai, az Ön által küldött kérés ügyintézése céljából, jogos érdek alapján kerül feldolgozásra. Önnek jogában áll kifogást emelni. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​