Tom Ford Noireau de parfum uraknak

8×
Tom Ford Noir eau de parfum uraknak
Tom Ford Noir eau de parfum uraknak
50 ml

Kód: TOF0018 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
15 000 Ft feletti megrendelés esetén választhat egy MEDIBLANC fogkrémet a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Tom Ford Noir parfüm leírása
Összetétel

A fekete szín mindig elegáns, örök, csábító és titokzatos. A férfi Tom Ford Noir Eau de Parfum, mely tökéletesen kiemeli a sármját, pontosan ilyen.

A keleties illatjegyeket tartalmazó, csábító illatkompozíció kifejezetten olyan modern férfinak való, akinek saját stílusa van, és a luxus is fontos számára. Úgy, mint ahogyan magának Tom Ford divattervezőnek is.

  • fűszeres illat
  • modern férfiaknak
  • elsősorban hűvösebb napokra ideális

Az illat összetétele
Az illat nyitánya az ibolya virágos akkordjaival lepi meg, amit a bors és kömény fűszeres jegyei egészítenek ki. Magában a szívillatban aromás zsálya rejtőzik, és a rózsa, valamint szerecsendió érzéki illata társul hozzá. Az alapillat, mely a legtovább megmarad a bőrön, a finom vanília, pacsuli és vetiver jegyein nyugszik.

Az illat története
A Tom Ford Noir parfüm a világhírű rendezőnek és divattervezőnek, Tom Fordnak tudható be, és ő maga lett az arca is. Az illatot a luxus és a részletek iránti érzék ihlette. Ez nem csupán magában az illatban nyilvánul meg, de kifinomultan rovátkolt, minimalista stílusú üvegcséjében is.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bors, bergamott, kömény, ibolya, vasfű
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, bors, gólyaorr, szerecsendió, zsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, cibet, borostyán, vanília, Opoponax, vetiverfű
Az illat fajtája
aromás, fűszeres

Tom Ford a márkáról

Tom Ford parfümök|Tom Ford - Hála a kimeríthetetlen kreativitásának az amerikai Tom Ford tervezőnek sikerült a gyengülő Gucci márkát termelő divatgyárrá alakítania. Gucci - nál 1994 - től dolgozott, mint kreatív igazgató, a rá következő évtizedben több sikeres és szexi kollekciójával, megszólította a hölgyeket az egész világon. 2000 - ben bemutatta a parfümjeit is. Jellemzőek rájuk az érzékiség és a képesség megérteni, hogy mit is akarnak valójában a nők. "Az ő műve lehetővé teszi a nőknek szexinek és magabiztosnak érezni magukat" - nyilatkozott róla a People magazinnak Mischa Barton színésznő. Próbálja ki Ön is a Tom Ford parfümöket és kozmetikát, melyek a divat világ ikonjai.

Értékelés Tom Ford Noir