TePe Anglefogköztisztító kefék

4×
TePe Angle fogköztisztító kefék 6 db
TePe Angle fogköztisztító kefék 6 db
Ingyenes kiszállítás
0,6 mm 6 db
1 410Ft

 • TePe Angle fogköztisztító kefék 6 db
 • TePe Angle fogköztisztító kefék 6 db
 • TePe Angle fogköztisztító kefék 6 db
 • TePe Angle fogköztisztító kefék 6 db
 • TePe Angle fogköztisztító kefék 6 db
 • TePe Angle fogköztisztító kefék 6 db
Kód: TET1384 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 09. 24.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 09. 24.

TePe Angle termékleírás

Egy átlagos fogkefével csak nehezen érhet be a szűk fogközökbe, a TePe Angle fogköztisztító keféket azonban kimondottan erre a célra alkották. A kefék könnyedén áthatolnak a fogak között, és minden lepedéket eltávolítanak onnan. Ennek köszönhetően pedig jelentősen csökkentik a fogszuvasodás és az ínygyulladás veszélyét.

A TePe Angle fogköztisztító kefe hajlított fejrészén keskeny szálak találhatóak az érzékeny íny és fogimplantátumok tisztítására. A hosszú markolatnak köszönhetően kellemes fogású, és lehetővé teszi a megfelelő szögben történő tisztítást. Ráadásul Ön többféle átmérőjű szál közül válogathat.

Tulajdonságai:

 • kímélően tisztítja a fogak közötti réseket → akár 40%-kal hatékonyabb
  lepedékeltávolítás, mint a csak hagyományos kefével végzett fogmosás során
 • gondoskodik az ínygyulladás és a fogszuvasodás megelőzéséről
 • kíméli az érzékeny ínyt
 • implantátumok környékének tisztítására is biztonságosan használható
 • segít a szájszag megszüntetésében
 • hosszú markolatának köszönhetően kellemes fogású

Használata:
A fogköztisztító kefét óvatosan csúsztassa a fogközbe és előre-hátra irányuló mozgással végezze a tisztítást. Használat után alaposan öblítse le.

TePe a márkáról

p>TePe kozmetika – minőség a tökéletes foghigiéniához. A svéd TePe családi vállalkozás, mely 1965 –ben lett megalapítva, a legjobb minőségű és hatékony szájhigiéniai készítmények fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, mely mögött magas színvonalú szakképzettség áll.
A TePe márka azt szeretné elérni, hogy a köztudatba még jobban beépüljön a szájápolás, mindenekelőtt a fogközi rész tisztításának fontossága, mely hozzájárul a szájüreg egészségének és az emberek életminőségének javulásához.
Sokan elhanyagolják a fogközi rész ápolását. A hagyományos fogkefék a fogakat csak előlről, hátulról és a rágó részeknél tisztítják, és ennek köszönhetően sok káros baktérium marad a fogközi részekben. Ezek ínygyulladást, fogszuvasodást és kellemetlen szájszagot okozhatnak.
Megoldás – e részek tisztítására kifejlesztett speciális eszközök használata.
A TePe fogközi fogkeféket sok változatban gyártják, hogy megfeleljenek a különböző egyedi igényeknek. A különböző sorozatok különféle színekkel vannak megkülönböztetve. Mindegyikük különböző tulajdonságokkal rendelkezik, a lehető legjobb minőségűek és hatékonyak. A biztonságos és gyengéd használat érdekében a fém részeket műanyaggal vonták be, a hajlított részeknek köszönhetően könnyen hozzáfér az első és a hátsó fogakhoz is, valamint az ergonómikus alakja biztosítja a könnyű használatot. A fogközi fogkefék és a TePe márka más szájápolási termékei is elismert fogorvosok segítségével készültek.
ATePe márka mottója: „Minket érdekel az Ön egészséges mosolya.“

Értékelés TePe Angle