TePe Angle fogköztisztító kefék

7×
TePe Angle fogköztisztító kefék 6 db
TePe Angle fogköztisztító kefék 6 db
0,6 mm 6 db
4 080Ft

680,00Ft / 1 db, áfával
 • TePe Angle fogköztisztító kefék 6 db
 • TePe Angle fogköztisztító kefék 6 db
 • TePe Angle fogköztisztító kefék 6 db
 • TePe Angle fogköztisztító kefék 6 db
 • TePe Angle fogköztisztító kefék 6 db
 • TePe Angle fogköztisztító kefék 6 db
Kód: TET1384 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 05. 11.
Személyes átvétel
kedd 2021. 05. 11.

Leírás TePe Angle

Egy átlagos fogkefével csak nehezen érhet be a szűk fogközökbe, a TePe Angle fogköztisztító keféket azonban kimondottan erre a célra alkották. A kefék könnyedén áthatolnak a fogak között, és minden lepedéket eltávolítanak onnan. Ennek köszönhetően pedig jelentősen csökkentik a fogszuvasodás és az ínygyulladás veszélyét.

A TePe Angle fogköztisztító kefe hajlított fejrészén keskeny szálak találhatóak az érzékeny íny és fogimplantátumok tisztítására. A hosszú markolatnak köszönhetően kellemes fogású, és lehetővé teszi a megfelelő szögben történő tisztítást. Ráadásul Ön többféle átmérőjű szál közül válogathat.

Tulajdonságai:

 • kímélően tisztítja a fogak közötti réseket → akár 40%-kal hatékonyabb
  lepedékeltávolítás, mint a csak hagyományos kefével végzett fogmosás során
 • gondoskodik az ínygyulladás és a fogszuvasodás megelőzéséről
 • kíméli az érzékeny ínyt
 • implantátumok környékének tisztítására is biztonságosan használható
 • segít a szájszag megszüntetésében
 • hosszú markolatának köszönhetően kellemes fogású

Használata:
A fogköztisztító kefét óvatosan csúsztassa a fogközbe és előre-hátra irányuló mozgással végezze a tisztítást. Használat után alaposan öblítse le.

TePe a márkáról

TePe kozmetika – minőség a tökéletes foghigiéniához. A svéd TePe családi vállalkozás, mely 1965 –ben lett megalapítva, a legjobb minőségű és hatékony szájhigiéniai készítmények fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, mely mögött magas színvonalú szakképzettség áll.
A TePe márka azt szeretné elérni, hogy a köztudatba még jobban beépüljön a szájápolás, mindenekelőtt a fogközi rész tisztításának fontossága, mely hozzájárul a szájüreg egészségének és az emberek életminőségének javulásához.
Sokan elhanyagolják a fogközi rész ápolását. A hagyományos fogkefék a fogakat csak előlről, hátulról és a rágó részeknél tisztítják, és ennek köszönhetően sok káros baktérium marad a fogközi részekben. Ezek ínygyulladást, fogszuvasodást és kellemetlen szájszagot okozhatnak.
Megoldás – e részek tisztítására kifejlesztett speciális eszközök használata.
A TePe fogközi fogkeféket sok változatban gyártják, hogy megfeleljenek a különböző egyedi igényeknek. A különböző sorozatok különféle színekkel vannak megkülönböztetve. Mindegyikük különböző tulajdonságokkal rendelkezik, a lehető legjobb minőségűek és hatékonyak. A biztonságos és gyengéd használat érdekében a fém részeket műanyaggal vonták be, a hajlított részeknek köszönhetően könnyen hozzáfér az első és a hátsó fogakhoz is, valamint az ergonómikus alakja biztosítja a könnyű használatot. A fogközi fogkefék és a TePe márka más szájápolási termékei is elismert fogorvosok segítségével készültek.
ATePe márka mottója: „Minket érdekel az Ön egészséges mosolya.“

Értékelés TePe Angle7