Swissdent Biocare

regeneráló és fogvilágosító fogkrém

Swissdent Biocare regeneráló és fogvilágosító fogkrém
100 ml
4 780Ft

Kód: SWD0475 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
péntek 2019. 05. 24.
Személyes átvétel
péntek 2019. 05. 24.
Swissdent Biocare
100 ml | 4 780Ft

Swissdent Biocare kozmetika leírása

Az érzékeny fogak ápolására szolgáló Swissdent Biocare fogkrém garantálja, hogy használatával a hideg és forró italokat is kellemetlen érzékes nélkül fogja tudni élvezni. Intsen búcsút a fokozottan érzékeny fogaknak.

Tulajdonságok:

  • csökkenti a fogak érzékenységét
  • mineralizálja a fogzománcot
  • segít leküzdeni a fogszuvasodást és a foglepedéket

Használata:
Mossa a fogait legalább 2 percig alaposan. A fogai készre tisztításához használjon fogselymet vagy fogköztisztító kefét.

Swissdent a márkáról

Swissdent kozmetikumok | A svájci Swissdent fogászati kozmetikumok a leghatékonyabb, és a fogorvosok által is gyakran javasolt fogfehérítő és fogápolási kozmetikumok egyike. A termékek több éves munkát követően a legmodernebb kutatások eredményeként jöttek létre.
Természetes formájú, hatékony papain és bromelain enzimeket tartalmaznak. Az enzimek kalcium-peroxiddal kombinálva tökéletes fehérítő rendszert alkotnak. Enyhe súroló értékkel bíró, rendkívül kíméletes fogkrémek. A bennük lévő enzimek feloldják a fogak felületén lévő színes lerakódásokat. A készítmények peroxidokat, koenzim Q10 és E-vitamint is tartalmaznak. A peroxidok jelentősen csökkentik az elszíneződést, a koenzim Q10 kiváló kiegészítő a fogínysorvadás kezeléséhez, míg az E-vitamin segít megőrizni az íny egészségét.