Soaphoria Organic

kókuszolaj

Soaphoria Organic kókuszolaj
Soaphoria Organic kókuszolaj
Soaphoria Organic kókuszolaj
125 ml
2 490Ft

Kód: SOA0312 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 09. 27., csütörtök
Személyes átvétel
2018. 09. 27., csütörtök
Soaphoria Organic
125 ml | 2 490Ft

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
érzékeny, minden bőrtípusra, száraz
Az olaj típusa
kókuszos
Bőrprobléma alapján
az első ráncok és megelőzés, ekcéma és atópiás bőr, érzékeny és allergiás bőrre, hidratálás, ráncok és vonalak, táplálás és dehidratáció
Bőrtípus
érzékeny, minden bőrtípusra, száraz
Hajtípus
minden hajtípus
Konzisztencia
olaj
Kor
minden korosztálynak

Soaphoria a márkáról

A Soaphoria szerves kozmetikumok gyártására és értékesítésére szakosodott szlovák márka. Törekvése egyszerű - megfizethető árú első osztályú készítményeket kínál, környezetvédelemre és egészséges életmódra vonatkozó felvilágosító tevékenység mellett.
A Soaphoria büszke arra, hogy termékeinek túlnyomó többsége (több mint 90%) nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt. Nagy hangsúlyt fektet a könnyen újrahasznosítható csomagolóanyagok alkalmazására is. A Soaphoria termékek összetételében a legjobb minőségű növényi alapanyagok találhatók - shea vaj, homoktövis olaj, kamilla kivonat és még sok egyéb. Külön említést érdemel, hogy minden egyes termék valódi kézműves munka eredménye!
A Soaphoria kozmetikumokat a természet iránti szeretet és a szépség és életerő utáni vágy keltette életre. Nemcsak rendkívüli hatékonyságuk, hanem kíméletességük és biztonságosságuk is meghatározó. Nem csoda, hogy egyre többen szeretik. Próbálja ki ön is! A Soaphoria a vegetáriánus vagy vega felhasználást vallók márkája, illetve azoké, akik hozzá kívánnak járulni bolygónk a megmentéséhez.