SoaphoriaFeminity természetes parfüm

Soaphoria Feminity természetes parfüm
Soaphoria Feminity természetes parfüm
10 ml
2 480Ft

Raktáron | 24 800,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: SOA00580
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

A nőkben rejtőző finomság és erő kombinációja immár formát öltött az illatok világában. Az Soaphoria Feminity eau de parfum megengedi, hogy minden oldalról megnyilvánuljon a személyisége és tökéletesen kiegészíti egyedülálló kisugárzását.

  • virágos illat
  • minden nő érzékiségét kiemeli
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

összetétel
jázmin, vanília, nőszirom
Az illat fajtája
virágos

A Soaphoria szerves kozmetikumok gyártására és értékesítésére szakosodott szlovák márka. Törekvése egyszerű - megfizethető árú első osztályú készítményeket kínál, környezetvédelemre és egészséges életmódra vonatkozó felvilágosító tevékenység mellett.
A Soaphoria büszke arra, hogy termékeinek túlnyomó többsége (több mint 90%) nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt. Nagy hangsúlyt fektet a könnyen újrahasznosítható csomagolóanyagok alkalmazására is. A Soaphoria termékek összetételében a legjobb minőségű növényi alapanyagok találhatók - shea vaj, homoktövis olaj, kamilla kivonat és még sok egyéb. Külön említést érdemel, hogy minden egyes termék valódi kézműves munka eredménye!
A Soaphoria kozmetikumokat a természet iránti szeretet és a szépség és életerő utáni vágy keltette életre. Nemcsak rendkívüli hatékonyságuk, hanem kíméletességük és biztonságosságuk is meghatározó. Nem csoda, hogy egyre többen szeretik. Próbálja ki ön is! A Soaphoria a vegetáriánus vagy vega felhasználást vallók márkája, illetve azoké, akik hozzá kívánnak járulni bolygónk a megmentéséhez.