Shiseido Ever Bloom Eau de Parfum hölgyeknek

4×
Shiseido Ever Bloom Eau de Parfum hölgyeknek
Shiseido Ever Bloom Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
38 200Ft

Spóroljon 18%
90 ml
31 490Ft

34 989Ft / 100 ml, áfával
Kód: SHI1336 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Shiseido termékeket legalább 27 000 Ft értékben, és megajándékozzuk egy 7 ml-es Vital Perfection Liftdefine Radiance arcfeszesítő szérummal.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Shiseido Ever Bloom parfüm leírása
Összetétel

Fedezze fel az illatot, mely visszatükrözi az életenergiát, és a kisugárzás megtestesítője. A Shiseido Ever Bloom Eau de Toilette megnyeri önt csábító és nagyon kellemes illatával, mely tökéletesen kiemeli nőiességét és természetes szépségét.

  • finom és légies virágillat
  • gyengéd és romantikus nőknek
  • megfelel a munkahelyre, de kiváló esti társaságba is

Az illat összetétele
Az Ever Bloom Eau de Toilette virágtónusokkal telített, melyek kölcsönösen összefonódnak és tökéletesen kiegészítik egymást. A bevezetésben tiszta jázmin, gyengéd lótusz és bolgár rózsaolaj párosul. Kevéssel ezután megjelenik az érzéki gardénia és a narancsvirág illata. Az illat alapjául a pézsma és a lenyűgöző hinokifa együttesének akkordjai szolgálnak.

Az illat története
A Shiseido Ever Bloom 2015-ben nyűgözte le először a hölgyeket. A parfümőr, Aurelien Guichard olyan illatot akart teremteni, amely finom és gyengéd, de egyben kifejező és erős is. Shinzo Fukuhara a Shiseido márka alapítójának fia volt. Az 1940-ben általa készített, fekete-fehér kaméliát ábrázoló fotográfiája inspirálta őt.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
lótusz, jázmin, bolgár rózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gardénia, narancsfa virága
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, hinoki hamis ciprus
Az illat fajtája
virágos

Shiseido a márkáról

A Shiseido japán luxus kozmetikai márka több mint 140 éve a szépség fogalmának meghatározója. Filozófiája abból a meggyőződésből indul ki, hogy a szépség nem csupán látvány, hanem elsősorban életérzés.

A márka gazdag történelmet tudhat magáénak. Kezdettől fogva igyekszik átvenni a nyugati kozmetika legjobb eredményeit, de egyben rámutat a hagyományos ázsiai értékekre is. A Shiseido nem csupán idők felett álló termékeiről és sok éves hagyományai miatt vált ikonikus fogalommá. A vállalat az arcápolás területén folyamatosan új technológiák kifejlesztésén dolgozik, így az évek során az ilyen jellegű kutatások kiemelkedő szaktekintélyévé vált.

A Shiseido magasan az átlag felett áll a készítmények minőségének és kifinomult összetételének vonatkozásában éppúgy, mint a környezetvédelmi alapelvek érvényesítésében. Akár Shiseido parfümöt, Shiseido sminket, vagy mondjuk Shiseido napozókrémet választ magának, ez a Japánból származó prémium minőségű kozmetika mindig tökéletesen gondoskodni fog önről, így megtapasztalja majd a természetes szépség érzését.

Értékelés Shiseido Ever Bloom4