Schwarzkopf Professional Blondme Color

fedőkrém

Schwarzkopf Professional Blondme Color fedőkrém
Schwarzkopf Professional Blondme Color fedőkrém
árnyalat Ice 60 ml

Kód: SCW1524 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Amennyiben 13 000 Ft felett vásárol, a kosárban választhat egyet remek nyári ajándékaink közül.
Schwarzkopf Professional Blondme Color
árnyalat Ice 60 ml

Schwarzkopf Professional Blondme Color termékleírás

Leírás:
A Schwarkopf Professional Blond Me Blonde White Blending Cream fedő krémet úgy tervezték, hogy tökéletes szőke árnyalatot biztosítson kifejezetten az ősz és fehér hajnak. Tökéletesen fed, és tündöklő színt ad a hajnak.

Elérhető árnyalatok:

  • Jég fedés – tökéletesen befedi a fehér hajszálakat, és elnyomja a sárga tónusokat.
  • Homok fedés - tökéletesen befedi a fehér hajszálakat, és természetes szőke tónusokat biztosít.
  • Karamell fedés - tökéletesen befedi a fehér hajszálakat, és finom karamell tónust nyújt.

Hatása:

  • fedi az ősz hajszálakat
  • tündöklő szőke árnyalatot ad a hajnak

Alkalmazás:
Száraz, nem megmosott hajra vigye fel. Javasolt kiinduló hajalap: 6-0 sötétszőke vagy világosabb. 30-100 % őszhaj arány között alkalmazható. Világosító hatás: 4 árnyalat természetes hajalapon. Amennyiben a kiinduló hajalap 6-0 sötétszőkénél sötétebb, használja elsőként a BLONDME Prémium 9 árnyalatot világosító extra ápoló hatású porzásmentes szőkítőpor, majd azt követően vigye fel a Szőke őszhaj takaró árnyalatokat.Kikeverés: 1:1 egyenlő arányban keverje össze  a Szőke szőkítő krémhajfestéket és a Prémium ápoló színelőhívó emulziót. Javasolt színelőhívó emulzió koncentráció: 12 % 6-0 és 7-0 hajalap esetén, 9 % 8-0 és világosabb hajalap esetén. Minden esetben addig keverje a Szőke őszhaj takaró krémhajfestéket és a Prémium ápoló színelőhívó emulziót, amíg homogén keveréket nem kap.

Felvitel
A kikeverést követően azonnal kezdje meg a festékkeverék felvitelét a hajra. A tökéletes és kiegyenlített színeredmény elérése érdekében bőséges mennyiségű festékkeveréket vigyen fel a hajra.

Hatóidő
30-45 perc szobahőmérsékleten. Külső hőhatás alkalmazása nem javasolt.

Öblítés

Alaposan öblítse ki, majd mossa meg és ápolja a hajat BLONDME hajápoló termékekkel. Megjegyzés: Egyedi színhatások megalkotásához BLONDME Színváltoztató krémhajfesték adható hozzá. Minden esetben tartsa be az 1:1 egyenlő keverési arányt a Szőke színelőhívó balzsam emulzióval (pl.: 45 g Jégszőke szőkítő krémhajfesték + 15 g Acélszőke színváltoztató krémhajfesték + 60 g Prémium ápoló színelőhívó emulzió).

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!