Schwarzkopf Professional Blondme Color fedőkrém

 • Schwarzkopf Professional Blondme Color fedőkrém
 • Schwarzkopf Professional Blondme Color fedőkrém 1
 • Schwarzkopf Professional Blondme Color fedőkrém 2
 • Schwarzkopf Professional Blondme Color fedőkrém 3
   více

  Schwarzkopf Professional Blondme Color változatok

  • Schwarzkopf Professional Blondme Color fedőkrém árnyalat Ice 60 mlfedőkrém 

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   árnyalat Ice 60 ml
   Kód: SCW1524

  Fel

  Kozmetikai termék leírása Schwarzkopf Professional Blondme Color

  Értékelés

  Egyszerű használat

  Kozmetikai minőség

  Eredményesség

  Leírás:

  A Schwarkopf Professional Blond Me Blonde White Blending Cream fedő krémet úgy tervezték, hogy tökéletes szőke árnyalatot biztosítson kifejezetten az ősz és fehér hajnak. Tökéletesen fed, és tündöklő színt ad a hajnak.

  Elérhető árnyalatok:

  • Jég fedés – tökéletesen befedi a fehér hajszálakat, és elnyomja a sárga tónusokat.
  • Homok fedés - tökéletesen befedi a fehér hajszálakat, és természetes szőke tónusokat biztosít.
  • Karamell fedés - tökéletesen befedi a fehér hajszálakat, és finom karamell tónust nyújt.

  Hatása:

  • fedi az ősz hajszálakat
  • tündöklő szőke árnyalatot ad a hajnak

  Alkalmazás:

  Száraz, nem megmosott hajra vigye fel. Javasolt kiinduló hajalap: 6-0 sötétszőke vagy világosabb. 30-100 % őszhaj arány között alkalmazható. Világosító hatás: 4 árnyalat természetes hajalapon. Amennyiben a kiinduló hajalap 6-0 sötétszőkénél sötétebb, használja elsőként a BLONDME Prémium 9 árnyalatot világosító extra ápoló hatású porzásmentes szőkítőpor, majd azt követően vigye fel a Szőke őszhaj takaró árnyalatokat.Kikeverés: 1:1 egyenlő arányban keverje össze  a Szőke szőkítő krémhajfestéket és a Prémium ápoló színelőhívó emulziót. Javasolt színelőhívó emulzió koncentráció: 12 % 6-0 és 7-0 hajalap esetén, 9 % 8-0 és világosabb hajalap esetén. Minden esetben addig keverje a Szőke őszhaj takaró krémhajfestéket és a Prémium ápoló színelőhívó emulziót, amíg homogén keveréket nem kap.

  Felvitel
  A kikeverést követően azonnal kezdje meg a festékkeverék felvitelét a hajra. A tökéletes és kiegyenlített színeredmény elérése érdekében bőséges mennyiségű festékkeveréket vigyen fel a hajra.

  Hatóidő
  30-45 perc szobahőmérsékleten. Külső hőhatás alkalmazása nem javasolt.

  Öblítés

  Alaposan öblítse ki, majd mossa meg és ápolja a hajat BLONDME hajápoló termékekkel. Megjegyzés: Egyedi színhatások megalkotásához BLONDME Színváltoztató krémhajfesték adható hozzá. Minden esetben tartsa be az 1:1 egyenlő keverési arányt a Szőke színelőhívó balzsam emulzióval (pl.: 45 g Jégszőke szőkítő krémhajfesték + 15 g Acélszőke színváltoztató krémhajfesték + 60 g Prémium ápoló színelőhívó emulzió).

  Fel

  A Schwarzkopf Professional márkáról

  Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek. A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán. A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

   

  Fel

  Értékelés Schwarzkopf Professional Blondme Color

  Mit gondol Ön a Schwarzkopf Professional Blondme Color termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "


  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​