Roja Parfums Roja

parfüm unisex 100 ml

5×
Roja Parfums Roja parfüm unisex 100 ml
Roja Parfums Roja parfüm unisex 100 ml
Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: ROJ0292 | 4 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Parfümös üveg ajándékként 15 000 Ft feletti vásárlás esetén. A színárnyalatot a kosárban választhatja ki.
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 06. 24.
Személyes átvétel
szombat 2019. 06. 22.
Roja Parfums Roja
parfüm unisex 100 ml | 837 900Ft

Roja Parfums Roja parfüm leírása

A Roja a brit Roja Parfums márkájú niche parfümök férfiak és nők számára készült ciprusos illata. A Roja Parfums márka 2007 óta kínálja vevőinek a modern idők parfümériáiban a luxus és kifinomultság teljesen új értelmezését. Mögötte a valaha létező legünnepeltebb illatmesterek egyike áll, akinek nevét is büszkén viseli. Roja Dove híres arról, hogy kizárólag a világon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, hihetetlenül aprólékosan ügyel a részletekre, filozófiája, szerint pedig csak a legjobbal elégedhetünk meg. A rendkívül fényűző Roja Parfums Roja (Haute Luxe) parfüm egy igazi folyékony gyöngyszem, egyben Roja Dove személyes illata.

A Roja Parfums Roja a nemesség és végtelen gazdagság, érzékiség és boldogság tökéletes egyensúlyát jelenti. Tervezésében a költségek nem játszottak szerepet, hiszen ez a megalkuvásokat nem tűrő luxusparfüm alkotójának a parfümkészítés és illatok iránti szeretetét testesíti meg. Létrehozásához Roja Dove kizárólag a fellelhető legjobb minőségű kedvenc alapanyagait használta, arra a gyakori kérdésre reagálva, hogy ő maga milyen parfümöt használ. Csak nagyon korlátozott mennyiségben beszerezhető.

A Roja parfüm fejillata üde bergamott akkordokkal bontakozik ki, kiegyensúlyozott virágos szívében százlevelű rózsa, grasse jázmin és ylang-ylang illata terjeng. Az elragadó kompozíció ámbra, amyris, benzoin, cédrusfa, tölgymoha, szegfűszeg, írisz, balzsamos szuhar, pacsuli, fahéj, sztóraxfa, vanília és melengető gyömbér jegyek alkotta, gazdag és kissé pikáns alapon nyugszik. A fás, balzsamos, örömtelien fűszeres oldalakat ciprusos-virágos kompozícióban, földes és üde jegyekkel tökéletes harmóniában egyesítő gazdag aroma mély, telt, enyhén gyantás igazi illatremekmű. Roja Parfums Roja parfüm különlegességet, kifinomult tökéletességet és utolérhetetlen szépséget sugároz.

A csúcsminőségű alkotóelemek a Roja parfüm gyönyörű borostyános arany színében is megmutatkoznak, melyről maga Roja Dove is azt mondta, hogy egy ritka színes gyémántra emlékezteti. Csomagolása is rendkívül pazar. A Roja üvegcséje, akárcsak a Roja Parfums többi illatáé, Franciaországban készített mesteri kézműves alkotás, a létező legtisztább üvegből Arany címkéjét Angliában kézzel nyomták az üvegre, gyönyörűen díszített zárókupakja, a Roja Parfums szimbóluma pedig Swarovski kristályokkal lett - szintén kézzel - kirakva. A Roja Parfums Roja üvegcséje egy luxus kazettában nyugszik, melyet elismert művészek alkottak Angliában, a legjobb papírból, fából és selyemből.

A Roja Parfums Roja parfüm nappali és esti viselet. Melengető oldala leginkább a hűvösebb hónapokban érvényesül. Ez a elragadó parfüm a valódi luxus szerelmeseinek szívébe lopja be magát igazán örökre, ám azokat is megnyeri magának, akik harmonikusan kiegyensúlyozott ciprusos illatot keresnek jellegzetes fás, balzsamos, fűszeres jegyekkel. A Roja Parfums Roja az utolérhetetlen kivételesség felemelő érzésével ruházza fel viselőjét és hatásos, kifinomult és teljesen összetéveszthetetlen aromával öleli körül, mely garantálja a környezetéből felé áradó csodálattal teli figyelmet. Csúcsminőségének és a minden tekintetben szokatlan luxusnak, valamint részleteinek köszönhetően a Roja Parfums Roja parfüm kitűnő ajándék annak, aki valóban csak a legjobbat kívánja.

Roja Parfums Roja - tökéletesség és legteljesebb luxus az ünnepelt illattervező személyes illatában.

"Ezt a művet legkedvesebb anyagaim felhasználásával alkottam meg. Gyakran kérdezik, hogy milyen parfümöt viselek és hogy az kapható-e valahol, ezért úgy döntöttem, hogy minden évben készítek belőle egy kicsit... "

(Roja Dove)

Összetétel

Fej
bergamott
Szív
jázmin, százlevelű rózsa, ylang-ylang
Alap
benzoin, borostyán, cédrus, fahéj, gyömbér, labdanum, nőszirom, pacsuli, styrax, szantálfa olaj, szegfűszeg, tölgymoha, vanília
Az illat fajtája
továbbiak

Értékelés Roja Parfums Roja

Új értékelés hozzáadása

5.0
5 értékelés
4
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás