Roja Parfums Roja parfüm unisex

5×
Roja Parfums Roja parfüm unisex
Roja Parfums Roja parfüm unisex
Ingyenes kiszállítás
781 300Ft
781 300Ft / 100 ml, áfával
100 ml
Kód: ROJ0292 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Roja Parfums Roja parfüm leírása
Összetétel

A Roja a brit Roja Parfums márkájú niche parfümök férfiak és nők számára készült ciprusos illata. A Roja Parfums márka 2007 óta kínálja vevőinek a modern idők parfümériáiban a luxus és kifinomultság teljesen új értelmezését. Mögötte a valaha létező legünnepeltebb illatmesterek egyike áll, akinek nevét is büszkén viseli. Roja Dove híres arról, hogy kizárólag a világon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, hihetetlenül aprólékosan ügyel a részletekre, filozófiája, szerint pedig csak a legjobbal elégedhetünk meg. A rendkívül fényűző Roja Parfums Roja (Haute Luxe) parfüm egy igazi folyékony gyöngyszem, egyben Roja Dove személyes illata.

A Roja Parfums Roja a nemesség és végtelen gazdagság, érzékiség és boldogság tökéletes egyensúlyát jelenti. Tervezésében a költségek nem játszottak szerepet, hiszen ez a megalkuvásokat nem tűrő luxusparfüm alkotójának a parfümkészítés és illatok iránti szeretetét testesíti meg. Létrehozásához Roja Dove kizárólag a fellelhető legjobb minőségű kedvenc alapanyagait használta, arra a gyakori kérdésre reagálva, hogy ő maga milyen parfümöt használ. Csak nagyon korlátozott mennyiségben beszerezhető.

A Roja parfüm fejillata üde bergamott akkordokkal bontakozik ki, kiegyensúlyozott virágos szívében százlevelű rózsa, grasse jázmin és ylang-ylang illata terjeng. Az elragadó kompozíció ámbra, amyris, benzoin, cédrusfa, tölgymoha, szegfűszeg, írisz, balzsamos szuhar, pacsuli, fahéj, sztóraxfa, vanília és melengető gyömbér jegyek alkotta, gazdag és kissé pikáns alapon nyugszik. A fás, balzsamos, örömtelien fűszeres oldalakat ciprusos-virágos kompozícióban, földes és üde jegyekkel tökéletes harmóniában egyesítő gazdag aroma mély, telt, enyhén gyantás igazi illatremekmű. Roja Parfums Roja parfüm különlegességet, kifinomult tökéletességet és utolérhetetlen szépséget sugároz.

A csúcsminőségű alkotóelemek a Roja parfüm gyönyörű borostyános arany színében is megmutatkoznak, melyről maga Roja Dove is azt mondta, hogy egy ritka színes gyémántra emlékezteti. Csomagolása is rendkívül pazar. A Roja üvegcséje, akárcsak a Roja Parfums többi illatáé, Franciaországban készített mesteri kézműves alkotás, a létező legtisztább üvegből Arany címkéjét Angliában kézzel nyomták az üvegre, gyönyörűen díszített zárókupakja, a Roja Parfums szimbóluma pedig Swarovski kristályokkal lett - szintén kézzel - kirakva. A Roja Parfums Roja üvegcséje egy luxus kazettában nyugszik, melyet elismert művészek alkottak Angliában, a legjobb papírból, fából és selyemből.

A Roja Parfums Roja parfüm nappali és esti viselet. Melengető oldala leginkább a hűvösebb hónapokban érvényesül. Ez a elragadó parfüm a valódi luxus szerelmeseinek szívébe lopja be magát igazán örökre, ám azokat is megnyeri magának, akik harmonikusan kiegyensúlyozott ciprusos illatot keresnek jellegzetes fás, balzsamos, fűszeres jegyekkel. A Roja Parfums Roja az utolérhetetlen kivételesség felemelő érzésével ruházza fel viselőjét és hatásos, kifinomult és teljesen összetéveszthetetlen aromával öleli körül, mely garantálja a környezetéből felé áradó csodálattal teli figyelmet. Csúcsminőségének és a minden tekintetben szokatlan luxusnak, valamint részleteinek köszönhetően a Roja Parfums Roja parfüm kitűnő ajándék annak, aki valóban csak a legjobbat kívánja.

Roja Parfums Roja - tökéletesség és legteljesebb luxus az ünnepelt illattervező személyes illatában.

"Ezt a művet legkedvesebb anyagaim felhasználásával alkottam meg. Gyakran kérdezik, hogy milyen parfümöt viselek és hogy az kapható-e valahol, ezért úgy döntöttem, hogy minden évben készítek belőle egy kicsit... "

(Roja Dove)

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
százlevelű rózsa, ylang-ylang, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
labdanum, fahéj, benzoin, cédrus, tölgymoha, szantálfa olaj, borostyán, vanília, gyömbér, pacsuli, nőszirom, styrax, szegfűszeg
Az illat fajtája
továbbiak

Értékelés Roja Parfums Roja5