Roja Parfums Reckless
Roja Parfums Reckless
50 ml
125 720Ft

251 440,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: ROJ0263 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 10. 22.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 10. 22.

Leírás Roja Parfums Reckless
Összetétel

A Reckless a brit Roja Parfums márkájú niche parfümök férfiaknak készült ciprusos illata. A Roja Parfums márka 2007 óta kínálja vevőinek a modern idők parfümériáiban a luxus és kifinomultság teljesen új értelmezését. Mögötte a valaha létező legünnepeltebb illatmesterek egyike áll, akinek nevét is büszkén viseli. Roja Dove híres arról, hogy kizárólag a világon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, hihetetlenül aprólékosan ügyel a részletekre, filozófiája, szerint pedig csak a legjobbal elégedhetünk meg. A rendkívül érzéki Roja Parfums Reckless parfüm a dinamikus és merész férfi személyiségének illatok általi megformálása.

"Egy ellenállhatatlan, dinamikus férfit képzeltem magam elé. Azt a férfit, aki mindig megkapja, amit akar, és nem fél a kockázatvállalástól", mondta az ihletről, mely a Reckless illat megalkotására ösztönözte, Roja Dove. Így született meg az a parfüm, amelynek a nevét "fegyelmezetlen" vagy "vakmerő" formában lehetne lefordítani, és amely a "Talán vakmerő, de soha nem ostoba" jelmondat szellemében látta meg a napvilágot. Ilyen a Roja Parfums Reckless parfümöt viselő férfi, és ilyen az ő illata is - lebilincselő, érzéki, energikus és egyszerűen ellenállhatatlan.

A Roja Parfums Reckless fejillata citrom, bergamott, levendula, fekete üröm és babérlevél akkordokkal bontakozik ki. Szívében grasse jázmin, százlevelű rózsa és szuhar illatozik, alapillatát kardamom, gyömbér, fahéj, szegfűszeg, bors, tölgymoha, vetiver, tonkabab, íriszgyökér, tömjén, sztóraxfa, pézsma és cédrusfa, ciprusfa valamint szantálfa jegyek alkotják. A fás és aromás oldalakat az üde és meleg fűszeres jegyekkel és balzsamos vonásokkal dinamikus ciprusos kompozícióban átszövő gazdag aroma, mely meleg és száraz, egyben üde, édes, pikáns, gyengéd, enyhén bőrös és rendkívül érzéki.

Az ürömmel összefonódó bergamott, citrom és levendula, valamint a beléjük kapaszkodó babérlevél üde hátteret nyújt az édes-virágos szívillatnak. Az illatot fás jegyek, vetiver és tölgymoha melegítik át, élénkségét a fűszerektől kapja, és mindez a pézsma érzéki suttogásával áthatott lágy alaptónusokon nyugszik. Roja Dove Reckless illatával ismét bebizonyította, hogy parfümmesteri alkotása még a legigényesebb szakértők elismerésére is rászolgál.

A Roja Parfums Reckless csomagolása pazar, ugyanakkor férfiasan elegáns. A Reckless üvegcséje, akárcsak a Roja Parfums többi illatáé, Franciaországban készített mesteri kézműves alkotás, a létező legtisztább üvegből. Arany címkéjét Angliában kézzel nyomták az üvegre, gyönyörűen díszített zárókupakja, a Roja Parfums szimbóluma pedig Swarovski kristályokkal lett - szintén kézzel - kirakva. A Roja Parfums Reckless üvegcséjét csodálatosan szép, fényűző hatású dobozba csomagolták.

A Roja Parfums Reckless parfüm egész évben hordható nappali és esti viselet. Az eredeti ciprusos illatokat jellegzetes fás és aromás karakterekkel szeretők szívébe lopja be magát igazán örökre, ugyanakkor azokat is megnyeri magának, akik szeretik merész férfiasságukat hangsúlyozni. A Roja Parfums Reckless a viselőjét dinamikus, érzéki aromába burkolja, ennek segítségével egyszerűen ellenállhatatlanná válik.

Roja Parfums Reckless - a férfi merészen férfias, ellenállhatatlanul érzéki ciprusos parfümje, aki nem fél saját útját járni.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, babérlevél, levendula, üröm, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, százlevelű rózsa, szuhar
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, pézsma, írisz gyökér, vetiverfű, cédrus, tölgymoha, kardamon, szantálfa, szegfűszeg, bors, tömjén, fahéj, styrax, gyömbér, ciprus
Az illat fajtája
chypre

Értékelés Roja Parfums Reckless1