RasasiShaghaf Eau de Parfum uraknak

Rasasi Shaghaf Eau de Parfum uraknak
Rasasi Shaghaf Eau de Parfum uraknak
Spóroljon
30 730Ft

Spóroljon 58%
100 ml
12 690Ft

Raktáron | 12 690,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: RSS01447
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 06.
Személyes átvétel
péntek 2021. 12. 03.

A férfi Rasasi Shaghaf Eau de Parfum új függőséget visz az életébe, amelytől soha nem akar majd megszabadulni. Már az első illatolás során meggyőzi Önt arról, hogy mindennapjainak is elválaszthatatlan része legyen.

  • gyümölcsös illat
  • édes illat
  • fás illat
  • kiemeli a szexepilt és a természetesen férfias egyéniséget
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

összetétel
tonkabab, virágos tónusok, pézsma, vanília, orchidea, szantálfa, rózsa, ylang-ylang, gyümölcsös tónusok
Az illat fajtája
aromás, fás

Engedje, hogy elvarázsolják a dubai Rasasi parfümház luxus parfümjei. A klasszikus, keleties illatok rajongójaként ugyanúgy meghódítják, még ha inkább a könnyedebb és üdébb illatkompozíciókat kedveli is. Fedezze fel az egzotikum nem hétköznapi illatait.

A Rasasi egy családi vállalat, mely 1979-ben kezdte meg működését. A márka alapítója, Abdul Razzak Kalsekar azt az egyszerű elvet vallotta, hogy minden egyes Rasasi parfüm minőségének, egyediségének és különlegességének vonzónak kell lennie. Keleti parfümjei közül próbálja ki például a Rasasi La Yuqawam Eau de Parfum illatát, melynek a női változatában a szantálfa, ízletes fahéj és pézsma lüktet. A férfi változatban viszont a fás jegyekkel kísért ámbra, bőr és irha társulását élvezheti.

Azonban ha mégis valami klasszikusabbra vágyna, úgy válassza a Rasasi Blue Lady parfümöt, amely olyan, mint egy citrusos aláfestésű virágcsokor. A gyümölcsök és a virágok az érzéki Rasasi Hawas for Her Eau de Parfum illatában is elbűvölik. Ennek is megvan a maga férfi változata, amely ezúttal azonban az ámbra, bergamott, illetve a narancsfavirág jegyeit társítja.