Prada Candyeau de parfum hölgyeknek

11×
Prada Candy eau de parfum hölgyeknek
Prada Candy eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
50 ml
22 030Ft

Kód: PRA0004 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 09. 29.
Személyes átvétel
kedd 2020. 09. 29.

Prada Candy parfüm leírása
Összetétel

A Prada Candy a modern Prada nő egy egészen új aspektusát testesíti meg. Csábító, merész, érzéki: egy rózsaszín-arany robbanás. Nagyon más, mint a méltán népszerű divatház által korábban képviselt hűvös elegancia, azonban a csúcsminőségű összetevőknek és az innovatív ötleteknek köszönhetően hűen tükrözi azt a kompromisszumok nélküli luxust, amely a Prada névvel összefonódott.

  • édes, csábító illat
  • őszinte, vidám, optimista hölgyeknek
  • fás, keleties jegyek
  • különösen nyárvégi, őszi napokon ajánlott

Az illat összetétele
Az édes, keleties hatású illatkompozíció gyümölcsös tónusokkal, bergamottal és gyömbérsörrel nyit, amelyek lassan elhalványulva átadják helyüket a krémes karamellnek, a vaníliának és a mandulának, melyek finoman lebegnek a fás pézsma felett. Az illat alapja puha és púderes, csodálatosan harmonizáló fűszeres akkordokkal, melynek révén az egész kompozíció sokkal szárazabb hatást kelt. Az illat fás lecsengése teszi igazán csábító viseletté ezt a parfümvizet.

Az illat története
A Prada Candy a márka korábbi illataihoz hasonlóan Daniela Andrier parfümőr munkáját dicséri. Édes, de mégsem émelyítő illat: olyan, mintha betévedne egy luxuscukrászdába, ahol az ínycsiklandozó finomságok csak Önre várnak. Ez az illat a bizonyíték arra, hogy a rózsaszín nem csak játékos, csábító és érzéki, hanem rendkívül elegáns is lehet.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
pézsma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
benzoin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
karamell
Az illat fajtája
orientális

Prada a márkáról

A Prada divatbemutatói mindig valami újat és váratlant hoznak, új irányt mutatnak. Olyan páratlan kollekciókat, amiket látszatra ellentmondó elemek alkotnak, céljuk azonban az élő, viharos, emocionális és intellektuális reakció kiprovokálása. Ez a töltet és egyedülálló hozzáállás sugárzik minden egyes Prada parfümből is. 

Briliáns ötlet, sajátos technika és különleges összetevők. A tipikus Prada illatok ezzel a három elemmel dolgoznak, azonban alkotóik még tovább formálják őket. Apró ízekre szedik, és ezeket a darabkákat valami teljesen nem várt módon egyesítik újra. Ezután kezdik ismét újból összerakni őket, és azok hirtelen titokzatossá, már szinte misztikussá válnak. A régi, jól ismert illatok újra feltűnnek, és valami teljesen újjá és hihetetlenné alakulnak át.

Induljon el ön is a szépséggel és luxussal teli olfaktorikus úton. Szagoljon bele az ikonikus női Prada Candy vagy a klasszikus Prada Luna Rossa illatába, és adja át magát a világ egyik legbefolyásosabb divatháza, a Prada varázsának.

Értékelés Prada Candy11