Philips Satinelle Essential BRE235/00 epilátor

Philips Satinelle Essential BRE235/00 epilátor
Philips Satinelle Essential BRE235/00 epilátor
BRE235/00
14 290Ft

14 290,00Ft / 1 db, áfával
Kód: PHI01843 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 28.
Személyes átvétel
szombat 2021. 06. 26.

Leírás Philips Satinelle Essential BRE235/00
Tulajdonságok

Élvezze hosszú hetekig a csodásan sima lábakat a Philips Satinelle Essential BRE235/00 epilátornak köszönhetően. A legapróbb szőrszálakat is fájdalommentesen eltávolítja. Ergonomikus kialakítású, így igazán egyszerű a használata, kompakt méretének köszönhetően pedig bárhová magával viheti.

Tulajdonságok:

 • a vékony és vastagabb szőrszálakat is eltávolítja
 • lábra és az intim területekre is használható
 • gyökerekkel együtt tépi ki a szőrszálakat
 • csodálatosan sima bőrt hagy maga után
 • gyengéden távolítja el a szőrszálakat
 • 0,5 mm szőrszálakat eltávolítja
 • könnyen tisztítható

Technikai paraméterek:

 • szűkítő fej az érzékeny területekhez
 • ergonomikus kialakítás
 • mosható epilátor fej
 • 2 állítható sebesség

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Részletes útmutató

Használati utasítás megtalálható ITT

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra
Tápegység típusa
hálózati

Philips a márkáról

A Philips márka számos háztartás számára ismerős. A hét kék betűs logó, a csillagokat és hullámvonalakat tartalmazó címerpajzzsal több mint 120 éve kísér már bennünket. Története során a Philips az egészségügyi ellátás, az életstílus és a világítástechnika területén rendkívül megbízható vezető márkaként szerzett hírnevet magának.
A Philips & Co. társaságot 1891-ben, a hollandiai Eindhovenben alapították. Célja a villamosítás terjedésével egyre növekvő izzólámpa-kereslet lefedése volt. A kampányok közül az egyik legelső 1898-ban indult, amikor is Anton Philips marketingeszközként holland népviseletet ábrázoló képeslap-sorozatot használt, s minden lapra rátette az izzólámpákból kirakott Philips szót.
A Philips társaság fokozatosan más területekre is orientálódni kezdett. A Philips ma a szívbetegségben szenvedők kezelése, az akut ellátás, az otthoni ápolás, az energiatakarékos világítástechnikai megoldások és az új világítási alkalmazások területén, de a férfiak borotválkozása, és a fogápolás terén is vezetőnek számít. Érdeklődése középpontjában mindig is az innováció és a legújabb technológiák fogyasztók kényelmét célzó bevezetése állt. Az "értelem és egyszerűség" alapelv tükrözi a Philips piacorientáltság iránti elkötelezettségét, s azt, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek a márkaígéretnek: "Önnek terveztük, egyszerű és modern használatra."
A Philips az iparfumeria.hu internetes oldalakon ügyfeleinek férfi és női termékeket is kínál, elsősorban az arc- a haj- és a testápolást szolgáló személyi ápolás sorozatból. Megtalálhatók a fog- és fogínyápolás sorozatba tartozó, szabadalmaztatott szónikus technológiával készült Philips Sonicare fogkefék is, a tisztára mosott fogak tökéletességének érzéséért.
A Philips bemutatta "az innováció és Ön" új márkasorozatát, amely abból a meggyőződésből indul ki, hogy az innovációnak csak akkor van értelme, ha az ügyfelek valódi igényeit és kívánságait megértjük.
A Philips márka a hagyományos és bevált értékek közé tartozik, és ma az innováció és az ügyféligények maximális hangsúlyozásával azonosítja magát. A Philips termékek a hagyományos értékek legjavát adják, ötvözve a legújabb trendekkel.

Értékelés Philips Satinelle Essential BRE235/00